Miért olyan különleges a Canis Plus teljes értékű szárazeledelCanis Plus Alleinfutter

Az élet esszenciája

A hidegen sajtolt Canis Plus teljes értékű szárazeledel figyelemre méltó különlegessége, hogy csupasz zab és barna köles csírákat tartalmaz. Ezekben a csírákban tömörül az “élet esszenciája”. Tárolják az új növény kikeléséhez és korai fejlődéséhez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, omega 3-, 6-, és 9-  zsírsavakat, valamint természetes antioxidánsokat és óriási életerő hordoznak. Csíráztatáskor vitamintartalmuk 400 – 600%-kal is megnő. A csírák szerkezete lágy, ezért könnyen emészthetők. Enzimaktivitásuk nagyon magas, ami a nyugalmi állapotban lévő magban még nem tapasztalható. Ráadásul a Canis Plus teljes értékű állateledel az egyetlen táplálék, mely 100%-ban tartalmazza a természetes, fiziológiai szempontból értékes, algákból és gyógynövényekből kinyert DogProMin vitaminkomplexumot.

Ezzel támogatja az anyagcserét és megelőzi a táplálkozási hiánybetegségeket: hiszen mindig jobb megelőzni, mint gyógyítani! Továbbá az étel nem duzzad meg a kutya gyomrában, hanem alkotóelemeire bomlik. Nem terheli túl a gyomrot, így a gyomorcsavarodás kialakulásának veszélye minimális. Elősegíti a belek perisztaltikus mozgását és természetes tisztulását, amivel akadályozza a belekben élősködő paraziták szaporodását. Ezek gyakran váltanak ki ételallergiát. A Naturavetal nagy gondot fordít a jó minőségre, és csak olyan állatok húsát dolgozza fel, melyek fogyasztásra alkalmasak. Az ismertetőben az összes összetevő nyíltan, és egyenként szerepel.

Ínyenc kutyák kedvence

A Canis Plus teljes értékű szárazeledel nem tartalmaz állati, vagy növényi eredetű melléktermékeket és hulladékokat, ezek ugyanis nem valók a kutyaeledelbe! Ezen kívül a Canis Plus teljes értékű szárazeledel nem tartalmaz adalékanyagokat, ennek köszönhetően könnyen emészthető, az eledel mennyisége kevesebb lehet, és ennek megfelelően az ürített széklet mennyisége is csökken. Az összetevőket frissen – tartósítószer hozzáadása nélkül – dolgozzuk fel. Az eredmény természetes, egészséges táplálék, mely egészségügyi gondokkal küzdő állatok számára is megfelel.

Minden összetevőt lelkiismeretesen és nagy gondossággal válogatunk ki, független laboratóriumok rendszeres ellenőrzése mellett. A Canis Plus választéka összehasonlíthatatlan minőségének és változatos ízvilágának köszönhetően az ínyenc, és válogatós kutyák kedvence, melyek óriási étvággyal, lelkesen fogyasztják termékeinket. A Canis Plus teljesértékű eledelt kitűnően vegyíthetik a BARF étrenddel (nyerskoszttal), a Naturavetal hústálakkal és húsroládokkal, vagy azok a gazdák is kombinálhatják, akik szívesen főznek maguk a kutyájuknak; de megállja a helyét például vakáció idejére azon kutyák számára, melyek egyébként friss kosztot kapnak.

Az egészséges, természetes alapanyagokból készült Canis Plus teljes értékű szárazeledellel való etetés előnyei

Kíméletes eljárással, hidegen sajtolt, tartalmas, teljes értékű táplálék
Szárítás előtt több, mint 60 súlyszázalék friss húst, vagy halat tartalmaz
Fajtaazonos, mindig csak egy – lazac, szárnyas, vagy bárány- állati eredetű proteinforrásból
Lazacolajból származó, magas tápértékű esszenciális zsírsavak
Valódi, őserővel rendelkező csupasz zab, és barna köles csírák
Természetes forrásból származó vitaminok és ásványi sók
Algákból és gyógynövényekből kivont DogProMin-Komplex
Gluténmentes, könnyű receptúra
Adalékanyag, színezék-, és tartósítószer mentes
Nem tartalmaz állati és növényi eredetű melléktermékeket
Nem tartalmaz ízfokozókat, édesítőszereket és aromaanyagokat
Nem tartalmaz szóját, búzát és tejterméket
Géntechnológia mentes; állatkísérletek nélküli, környezettudatos gyártás
Független laboratóriumi vizsgálatokkal ellenőrzött minőség

A Canis Plus teljes értékű eledel 5 féle ízben kapható: csirke, lazac, bárány, sport, junior