Canis Plus teljes értékű eledel: a természetes kutyaeledelről.

dddddd

Az állat boldogságához a gyomrán át vezet az út!

Éppen ezért a Naturavetal-eledelek előállításakor különös figyelmet fordítunk a kutya igényeihez igazodó, könnyen emészthető, hamisítatlan összetevőkre, hogy ezzel élete végéig támogassuk és védjük. A Canis Plus teljesértékű állateledel csak gondosan kiválogatott, élelmiszerbiztonsági szempontból elsőosztályú nyersanyagokat tartalmaz! A felhasznált összetevők a legjobb minőségűek – értékes hús, hal vagy szárnyas, és az ízük olyan, amit a kutya szeretni fog. Prémiumeledelként a szó legszorosabb értelmében igényes: maradéktalanul kielégíti az állat igényeit. A Canis Plus teljes értékű állateledel mindent tartalmaz, amit a jó tápláléktól elvárhat: fedezi kedvence energia- és tápanyagszükségletét, és ízlik az állatnak! Silány minőség nálunk nem kerülhet a zsákba! Nincsenek benne felesleges adalékanyagok, melyek csupán külsőleg teszik a terméket vonzóbbá, és ezzel könnyebben eladhatóvá.

Az aktív anyagcsere biztosítása érdekében sokkal fontosabb tényező a táplálék könnyű emészthetősége és hasznosíthatósága, olyan táplálék előállítása, mely nem tartalmaz búzát, szóját és tejterméket, sem színező-, aroma-, és tartósítószereket, így az allergiás kutyák számára is valódi alternatíva. Mindezeken túl maga a kutya mutatja meg a legszemléletesebben vitalitásával, erős izomzatával, szilárd csontozatával, egészséges bőrével és ragyogó szőrével, hogy mi rejlik a táplálékban. A kutya a táplálék összetevőinek, és a kíméletes gyártási eljárásnak köszönhetően stabil bélflórát tud felépíteni, ami a különféle betegségekért felelős kórokozók elleni védelemhez szükséges jó emésztéshez nagyon fontos. A kutya egészsége tehát az emésztőrendszerében kezdődik!

A Naturavetal a helyes úton jár!

Az ajánlott etetési mennyiség a hagyományos tápokhoz kepest kisebb. Ezen kívül a kiméletes hideg-sajtolásnak köszönhetően a vitaminok és ásványi anyagok megmaradnak eredeti formájukban. A vitaminok és ásvanyi anyagok létfontosságúak minden szervezet számára – és természetazonos formában a leghasznosithatóbbak! A Canis Plus szárazeledel egyedülállóan pozitiv tulajdonsága a természetes vitaminok és ásványianyagok hasznosítása által teljesen nélkülözni tudja a szintetikus hozzatevőket, és a mesterséges adalék antioxidánsokat.

Éppen ez az oka annak, hogy állatorvosok, tenyésztők és profi kutyások is szívesen ajánlják a komplett Canis Plus programot. A sok természetes és egészséges összetevőnek köszönhetően a Canis Plus eledel biztos alapot képez a fajnak megfelelő helyes tápláláshoz fiataltól idős korig, kicsi és nagy kutyák számára is. Így a kutya mindent megkap, ami egy örömteli, hosszú és egészséges élethez szükséges. A siker és a rohamosan növekvő elégedett Canis Plus vásárlók száma is azt igazolja, hogy a Naturavetal a helyes úton jár.