Az Naturavetal
Kereső naturavetal.hu

Miért olyan különleges a Canis Plus teljes értékű szárazeledel

Az egészséges, természetes alapanyagokból készült Canis Plus teljes értékű szárazeledellel való etetés előnyei​

Kíméletes eljárással, hidegen sajtolt, tartalmas, teljes értékű táplálék
Szárítás előtt több, mint 60 súlyszázalék friss húst, vagy halat tartalmaz
Fajtaazonos, mindig csak egy – lazac, szárnyas, vagy bárány- állati eredetű proteinforrásból
Lazacolajból származó, magas tápértékű esszenciális zsírsavak
Valódi, őserővel rendelkező csupasz zab, és barna köles csírák
Természetes forrásból származó vitaminok és ásványi sók
Algákból és gyógynövényekből kivont DogProMin-Komplex
Gluténmentes, könnyű receptúra
Adalékanyag, színezék-, és tartósítószer mentes
Nem tartalmaz állati és növényi eredetű melléktermékeket
Nem tartalmaz ízfokozókat, édesítőszereket és aromaanyagokat
Nem tartalmaz szóját, búzát és tejterméket
Géntechnológia mentes; állatkísérletek nélküli, környezettudatos gyártás
Független laboratóriumi vizsgálatokkal ellenőrzött minőség

Az élet esszenciája

A hidegen sajtolt Canis Plus teljes értékű szárazeledel figyelemre méltó különlegessége, hogy csupasz zab és barna köles csírákat tartalmaz. Ezekben a csírákban tömörül az “élet esszenciája”. Tárolják az új növény kikeléséhez és korai fejlődéséhez szükséges vitaminokat, ásványi anyagokat, fehérjéket, omega 3-, 6-, és 9- zsírsavakat, valamint természetes antioxidánsokat és óriási életerő hordoznak. Csíráztatáskor vitamintartalmuk 400 – 600%-kal is megnő. A csírák szerkezete lágy, ezért könnyen emészthetők. Enzimaktivitásuk nagyon magas, ami a nyugalmi állapotban lévő magban még nem tapasztalható. Ráadásul a Canis Plus teljes értékű állateledel az egyetlen táplálék, mely 100%-ban tartalmazza a természetes, fiziológiai szempontból értékes, algákból és gyógynövényekből kinyert DogProMin vitaminkomplexumot.
Ezzel támogatja az anyagcserét és megelőzi a táplálkozási hiánybetegségeket: hiszen mindig jobb megelőzni, mint gyógyítani! Továbbá az étel nem duzzad meg a kutya gyomrában, hanem alkotóelemeire bomlik. Nem terheli túl a gyomrot, így a gyomorcsavarodás kialakulásának veszélye minimális. Elősegíti a belek perisztaltikus mozgását és természetes tisztulását, amivel akadályozza a belekben élősködő paraziták szaporodását. Ezek gyakran váltanak ki ételallergiát. A Naturavetal nagy gondot fordít a jó minőségre, és csak olyan állatok húsát dolgozza fel, melyek fogyasztásra alkalmasak. Az ismertetőben az összes összetevő nyíltan, és egyenként szerepel.

Ínyenc kutyák kedvence

A Canis Plus teljes értékű szárazeledel nem tartalmaz állati, vagy növényi eredetű melléktermékeket és hulladékokat, ezek ugyanis nem valók a kutyaeledelbe! Ezen kívül a Canis Plus teljes értékű szárazeledel nem tartalmaz adalékanyagokat, ennek köszönhetően könnyen emészthető, az eledel mennyisége kevesebb lehet, és ennek megfelelően az ürített széklet mennyisége is csökken. Az összetevőket frissen – tartósítószer hozzáadása nélkül – dolgozzuk fel. Az eredmény természetes, egészséges táplálék, mely egészségügyi gondokkal küzdő állatok számára is megfelel.
Minden összetevőt lelkiismeretesen és nagy gondossággal válogatunk ki, független laboratóriumok rendszeres ellenőrzése mellett. A Canis Plus választéka összehasonlíthatatlan minőségének és változatos ízvilágának köszönhetően az ínyenc, és válogatós kutyák kedvence, melyek óriási étvággyal, lelkesen fogyasztják termékeinket. A Canis Plus teljesértékű eledelt kitűnően vegyíthetik a BARF étrenddel (nyerskoszttal), a Naturavetal hústálakkal és húsroládokkal, vagy azok a gazdák is kombinálhatják, akik szívesen főznek maguk a kutyájuknak; de megállja a helyét például vakáció idejére azon kutyák számára, melyek egyébként friss kosztot kapnak.

A Canis Plus teljes értékű eledel 5 féle ízben kapható: csirke, lazac, bárány, sport, junior