Canis Plus Lazac – egy jó fogás


Lelkesen halássza ki a kutyus a tányérjából az egyetlen állati eredetű fehérjeforrásként friss lazacból készült különleges prémium eledelt természetes, magas tápértékű összetevőkkel. A hal pozitív hatást gyakorol a kutya egész szervezetére és biológiai értékét tekintve első helyen áll. Azok a népek, amelyek sok halat fogyasztanak, alig szenvednek reumatikus bántalmakban, bőrbetegségben, allergiában vagy más immunzavartól. A lazac ugyanilyen jótékony hatással van a négylábúakra is. A könnyen emészthető lazac nagy mennyiségben tartalmaz életfontosságú omega-3-, 6- és 9 zsírsavakat, melyek gyulladáscsökkentő hatása a bőr, gyomor, bél és ízületi problémákra jótékony hatással lehet.Megnézem az áruházban

A könnyű lazacfehérje fontos aminosavakat tartalmaz, elősegíti az egészséges bőr képződését és a jó kondíció fenntartását. A gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően az ízletes Canis Plus Lazac fedezi a kutya fehérje, zsír, szénhidrát, vitamin és ásványianyag szükségletét, és betölti az életerős kutya teljes értékű táplálékának szerepét. Az élelmiszer-érzékenységben, valamint allergiában szenvedő kutya számára minden esetben a legjobb választás a Canis Plus Lazac, és kitűnő megoldás válogatós kutyák számára is.

Etetési javaslat

* A megadott átlagértékek a gyakorlatból származnak. A kutya egyéniségének és fejlődési fázisának megfelelő, optimális etetési mennyiség a kortól, temperamentumtól és energiaszükséglettől függ.
* A kutya súlya kg-banNapi etetési mennyiség
5 kg80 g
10 kg125 g
15 kg165 g
20 kg215 g
25 kg250 g
30 kg280 g
35 kg340 g
40 kg370 g
45 kg410 g
50 kg450 g
60 kg510 g
70 kg600 g