Canis Plus Sport – több hússal: felkészülni, vigyázz, rajt!


Mindegy, hogy izompacsirta-e vagy sportos örökmozgó, akinek semmi sem elég gyors, és akik szívük szerint állandóan futnának, úsznának, játszanának: az atlétának igényes táplálékra van szüksége. A Canis Plus Sport még több hússal igazi alternatívát kínál az energiától duzzadó teljesítőképességért és kondícióért. A Canis Plus Sport kitűnő minőségű, magas tápértékű kutyaeledelként a kutya intenzív fizikai tevékenységéhez kitartást, vállalkozókedvet és terhelhetőséget ajándékoz, függetlenül attól, hogy a fürgeségért szurkoló, táncos, röplabda- vagy frisbeejátékos, pásztor, szánhúzó, futamőrült, örző-védő, versenyző, munkára fogott, krosszbajnok, vagy a vadászatban tevékenykedő kutyáról van-e szó.Megnézem az áruházban

A nyomkeresők és kutyáik, akik vizimunkát, tárgyak visszahozását, vagy engedelmességi feladatokat gyakorolnak, mind a sport nagyágyúiként szeretnének tündökölni, vagy egyszerűen a vitalitás megtestesítőjeként mozgásigényüket szeretnék kielégíteni, és képességüknek megfelelő foglalkoztatást igényelnek. Ideális esetben az ember és a kutya ugyanazzal a sport iránti becsvággyal rendelkezik, illetve örömüket lelik a közös tevékenységben és játékokban. Első osztályú kutyaeledellel a kutya erőtől duzzadóan, elsőként fut be a célba.


Etetési javaslat

* A megadott átlagértékek a gyakorlatból származnak. A kutya egyéniségének és fejlődési fázisának megfelelő, optimális etetési mennyiség a kortól, temperamentumtól és energiaszükséglettől is függ.
* A kutya súlya kg-banNapi etetési mennyiség
5 kg80 g
10 kg125 g
15 kg165 g
20 kg215 g
25 kg250 g
30 kg280 g
35 kg340 g
40 kg370 g
45 kg410 g
50 kg450 g
60 kg510 g
70 kg600 g