AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Kleiner Hund auf einem Feldweg

Útmutatónk - a Naturavetal kutya tanácsadó oldala

Munkánk alapjául mindig is az átfogó szakértelem szolgált. Csapatunkkal rendelkezésére állunk, ha kérdései vannak a megfelelő táplálással vagy gondozással kapcsolatban, és célunk, hogy egyre több kutyatulajdonos rendelkezzen az állatok természetes etetésével és egészséges tartásával kapcsolatos alapvető ismeretekkel. Már több, mint 18 éve járunk ezen ez az úton, és az így megszerzett tapasztalatok alakították ki holisztikus táplási koncepciónkat. Tanácsadó oldalunkon olyan információkat gyűjtünk össze, melyek mindenkinek segítenek felfedezni a természetes táplálás előnyeit. Tippjeink átfogóan szólnak a kutyák etetéséről, gondozásáról, egészségők megőrzéséről és nevelésükről is.

A tanácsadó oldalunkat folyamatosan frissítjük új, informatív cikkekkel. Látogasson el hozzánk rendszeresen, hogy minél többet megtudjon szeretett négylábú barátjáról!

Naturavetal tipp:

A cica-gazdik a macska tanácsadó oldalon tudhatnak meg sok érdekes tényt a cicák etetésével kapcsolatban.

Minden, amit a kutya etetéséről tudni kell

A természetes, egészséges kutyaetetés szakértőiként ez a téma különösen közel áll a szívünkhöz. A hús a megfelelő kutyaeledel legfontosabb összetevője. Kalauzunkban elolvashatja, hogy miért van ez így, és mi köze van ennek a farkastól való származáshoz. Megismerkedünk a fontos zsírforrásokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal is. Természetesen a mérgező és egészségtelen ételek áttekintése sem hiányozhat a kutyaetetéshez kapcsolódó széleskörű ismeretgyűjteményből. Ez a téma különösen fontos, mert a csokoládé, a szőlő és a mazsola, a hagyma és még több más étel is nagyon káros lehet kutyája számára. Aki ezzel tisztában van, a lehető legjobban tudja védelmezni négylábú családtagját a veszélyektől.

Kölyökkutya tanácsadó – a kezdetektől fogva egészségesen

Egy kiskutya életet visz a házba, és gyorsan felforgatja a mindennapokat – méghozzá nem csak egy szétrágott gumicsizmával vagy ha megeszi az újságot… Egy fiatal kutyának nagyon különleges igényei vannak az egészséges táplálkozással kapcsolatban, amivel lassan, de folyamatosan és stabilan növekszik, így védve az ízületeit. De kölyök tanácsaink nem csak az etetésről szólnak. Hasznos információkkal szolgálunk a beköltözéssel és a kiskutya beszoktatásával kapcsolatban is. A kölyökkutya útmutató segítségével felkészülhetsz új családtagod optimális fogadására!

Tanácsaink speciális igényű kutya etetéséhez & BARF-hoz

Sokféle oka lehet, ha egy kutyának speciális étrendre van szüksége. Az emberekhez hasonlóan az allergiák, intoleranciák vagy betegségek is befolyásolják, hogy melyik táplálék neki a legmegfelelőbb. A túlsúlyos kutyák, a betegségben szenvedő állatok, a kölyökkutyák vagy az idősek azok közé a négylábúak közé tartoznak, akiknek speciális kutyaeledelre van szükségük. Emellet fontos téma tanácsadó oldalunkon a BARF. A nyers hússal való etetés különösen közel áll a farkas természetes táplálkozási szokásaihoz, és egyre népszerűbb a gazdik körében. Összegyűjtöttük Önnek a szükséges alapismereteket, valamint a nyers etetés előnyeit és hátrányait, és részletesen bemutatjuk a részleges BARF etetés módszerét is.

Legújabb tanácsadó cikkeink kutyás gazdiknak

Naturavetal Információk

Ha bármilyen kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, szívesen adunk átfogó, egyéni tanácsot. Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között a +36 70 8834343-as telefonszámon vagy a info@naturavetal.hu e-mail címen érhet el minket.

Kérdése van termékeinkkel kapcsolatban, vagy szeretne kóstolót rendelni? Természetesen szívesen segítünk, és várjuk hívását vagy e-mailjét.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.