AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu

Ropogtatnivaló élmény allergiásoknak: ropogós lóhús és lótüdő jutalomfalatok

Érzékeny kutyák, mindegy, hogy kicsik-e vagy nagyok, örülnek a két új lóhús-variációnak a rágnivaló snack ajánlatunkból, melyek különösen az allergiásoknak kínálnak természetes és kímélően levegőn szárított finomságokat.
A lóhús a legrégebbi élelmiszerek közé tartozik, és zsírszegény alternatívaként tűnik ki a hagyományos húsfajták közül. A természetesen sötét, zsenge hús a glükogéntartalmának köszönhetően összetéveszthetetlen, kissé édeskés ízzel bír és egy valódi specialitás az ön nasirajongójának. A ropogtatási élményen kívül a tiszta lóizomhúsból készült ropogós darabok a szervezetet egy külön porció vassal, rézzel látják el több vitális energiáért és erősebb idegekért.

Ropogós lóhús darabok

A vas fontos az oxigén- és elektronszállításhoz és szükséges az energia felhasználásánál; a vörös vértestek képzéséhez elengedhetetlen. A hiányjelenségek anémiát (vérszegénységet), különösen a tejleadásnál, a fertőzésekre való fokozottabb fogékonyságot és enyhe súlynövekedést válthatnak ki. Az ilyen esetekre a lóizomhúsból készült ropogós darabkák különösen alkalmasak egészséges és jótékony falatkáknak az étlapon.
A réz vezérli a keratinképzést a bundához, fontos az idegrendszer továbbá a zsíranyagcsere számára és fontos szerepe van a vér- és pigmentképzésben. Réz nélkül a vasanyagcsere és a sejtlégzés nem működne zökkenőmentesen. A hiányát például a bőr és bunda megváltozásából, továbbá a sötéten pigmentált bunda elszürküléséből lehet észrevenni.

Lótüdő mini-jutalomfalatok

A mini lótüdődarabok természetes jutalomfalatok tréninghez mindennemű tartósítószer nélkül, lehetővé tesznek közbe-közbe egy egészséges jutalmazást és ezzel segítik a kemény edzést vagy a mindennapos gyakorlást. Mivel a tüdőben kevesebb kalória van, így igazán ajánlott túlsúlyos kutyáknak, és gondolkodás nélkül etethető. Szárazak és kellemesek a kézben – ideálisak a kabát- és nadrágzsebbe. Különösen útközben örvendenek kimondottan nagy sikernek – mind a szófogadóknál, mind a rendetlenkedőknél.
Mivel a lovakat messzemenően a faj igényeinek megfelelően tartják, legelőn és szénával táplálkoznak, ezért a lóhús különösen alkalmas a rágcsálnivaló allergiásoknak vagy felséges nasi minden kutyának, amelyik zsírszegény diétára van fogva. A lóhúsunk szigorúan ellenőrzött, Németországból származik, és nem tartalmaz tartósítószereket.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.