AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Katze vor einer Grünpflanze

Naturavetal tanácsok és tippek macskákhoz

Kétségtelen, hogy a doromboló kedvencek nagyon különleges háziállatok. Szépségük és eleganciájuk éppúgy inspirál minket, embereket, mint játékosságuk és végtelen bújósságuk. De nincs két egyforma macska: különböznek jellemükben, temperamentumukban és természetesen táplálkozási ízlésükben is. Számos tényező játszik ebben szerepet, például az életkor vagy a nemük is. A Naturavetal macska tanácsadó oldalain a fiatal és idősödő cicákról egyaránt olvashat. Számos egészséggel kapcsolatos témával is foglalkozunk, mint például a szőrzetápolás, a BARF vagy a stressztényezők, például a szilveszteri tűzijáték. Olvassa el átfogó információinkat itt a macska tanácsadó oldalunkon az egyik legnépszerűbb háziállatunkról!

Naturavetal tipp:

A kutyatulajdonosok a kutya tanácsadó oldalainkon olvashatnak sok érdekességről.

A macskaetetés áttekintése

A Naturavetal éppen az ínyenc cicáknak megfelelő macskaeledelt kínál – fajuknak megfelelő és egészséges, rendkívül magas hal- vagy hústartalommal. A házimacskák számára különösen fontos a nedves táplálék, mivel testük kétharmada vízből áll. Erről és arról, hogy a szárazeledel miért csak kiegészítője lehet a tápláléknak, a macska tanácsadó oldalunkon olvashat bővebben. A macskaetetésben különleges szerepet játszanak a kiscicák is, akik a sok szeretet és figyelem mellett már a kezdetektől fogva csak a legjobb, természetesen egészséges táplálékot érdemlik. És végül, de nem utolsósorban, az allergiásoknak és az intoleranciában vagy betegségben szenvedő macskáknak is különleges etetési igényeik vannak. A macska tanácsadó oldalunkon ezért a táplálkozás speciális eseteivel is foglalkozunk, és megosztjuk Önnel tudásunkat a cicától az idősebb korosztályig.

A macskákról szóló legfrissebb cikkeink

Tippek a macskatartáshoz

Az etetés mellett számos más területen is felmerülhetnek kérdések a macskatulajdonosok számára. Mit kell tudni például az ivartalanításról? Vagy milyen természetes védekezési módok léteznek kullancsok ellen? Noha egyes témák a kijárós macskákra szabottak, a legtöbb tipp és trükk a lakásban tartott cicákra is vonatkozik, akik inkább a meleg kandalló mellett vagy a napsütötte erkélyen érzik jól magukat. Az olyan alapvető ismeretek, mint az ásványi anyagokkal, vitaminokkal vagy gyógynövényekkel kapcsolatos információk szerves részét képezik macska tanácsadó oldalunknak, amelyet rendszeresen új cikkekkel egészítünk ki. Nézzen vissza tehát gyakran, hogy doromboló kedvencével együtt profitálhasson az alapos macskaismeretekből.

Katze umgeben von Blumen

Informatív tanácsadó oldalunk kis kedvencéhez

A Naturavetal nemcsak a macskákkal kapcsolatban kínál fajoknak megfelelő állateledelt és hasznos tudást. A kutyák etetése terén is szakértők vagyunk, és a kutya tanácsadó oldalunkon számos különböző témában gyűjtöttünk össze Önnek hasznos információkat. A hagyományos kutyaetetés ugyanolyan fontos, akár a BARF módszer. Vagy ha egy kiskutyát szeretne örökbefogadni, a kölyök tanácsadó oldalainkon ehhez talál praktikus tippeket. Böngésszen most a Naturavetal tanácsadó oldalain!

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.