AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Hund schaut in die Kamera

ÚJ: Canis Plus® InsectVetal® - hidegen sajtolt kiegészítő kutyaeledel rovarfehérjéből

Az új Canis Plus® InsectVetal® az első hidegen sajtolt eledelünk kutyák számára, melynek rovarfehérje alapú az összetétele.

A fekete katonalégy (Hermetia Illucens) lárvái fehérjében gazdag alapként szolgálnak, amelyet natur rizzsel és más fontos tápanyagokkal, például áfonyával, tőzegáfonyával és banánnal, valamint a jól bevált DogProMin komplexünkkel teszünk teljessé. Így a Canis Plus® InsectVetal® egy olyan kiegészítő eledel, amely a húsos tápok rendszeres etetése mellett lehetőséget nyújt a fenntartható és egyben a kutyának megfelelő táplálkozásra. A legújabb, rovarfehérjét tartalmazó kutyaeledelünk allergiások számára is megfelelő, mivel a rovarfehérje a hagyományos húsforrások kitűnő alternatívája.
Ezzel egy új fejezetet nyitunk a kutyák megfelelő etetéséhez, fenntarthatóbban, mint valaha. Ha további információt szeretne rovarfehérjét tartalmazó új kutyaeledelünkről, kérjük, kattintson ide.

Canis Plus® InsectVetal®

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.