AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Kleiner Hund auf einem Feldweg

ÚJ: Finom rágnivalók kicsiknek és nagyoknak

A legújabb bárányból, kecskéből, lóból és szarvasból készült snackjeink könnyen emészthető alternatívát kínálnak az olyan klasszikus húsforrások mellé, mint például a csirke vagy a marhahús –  ezért ételérzékeny és allergiás kutyáknak is kifejezetten ajánljuk őket.

A Canis Plus® Báránybőr csíkok hosszan tartó rágnivalót nyújtanak olyan kis kutyák számára, mint pl. a pincsi, a shi-tzu vagy a mopsz. A csíkok egyszerre kemények és rugalmasak, így a kicsi kutyáknak hosszú ideig kell őket nyállal puhítani.

A Canis Plus® Lófejbőr, valamint a Canis Plus® Szarvasbőr már régóta várt alternatívák a népszerű marhafejbőrünk mellé, minden allergiás és ételre érzékeny kutya számára.

A Canis Plus® Mini-Báránytüdő és a Canis Plus® Mini-Kecsketüdő pedig a mini-falat kínálatunkat bővíti gyors jutalmazáshoz, például oktatás közben.

A hosszantartó rágósnackek azért annyira népszerűek, mert különféle funkciókat tölthetnek be a kutya számára – egyrészt edzhetik velük rágóizmait, segíthetnek a stresszes állapotok oldásában is, másrészt a rágás elősegítheti a fogak higiéniáját is. A megfelelő foghigiéné nagyon fontos a kutya számára, mert ha a kutya fogain már szilárd lerakódásokat látunk, akkor ezt már nehezebb eltávolítani. Ha tanácsra van szüksége a megfelelő rágósnackeket illetően, keressen minket bizalommal egy egyéni tanácsadásra.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.