AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Rein natürliche Nährstoffe. Artgerecht ernähren Logo

Új: Hidegen sajtolt olajok az értékes omega zsírsavak kiegészítésére

Újdonság kínálatunkban: a bio kenderolaj, 3-6-9 BARF-olaj és tőkemájolaj kiváló minőségű omega zsírsavakat biztosítanak kutyájának az egészséges táplálkozáshoz.

A Canis Extra Bio Kenderolaj sok telítetlen zsírsavat tartalmaz, és különösen jó benne az omega-3 és az omega-6 zsírsavak aránya. Száraz, viszkető vagy korpás bőrnél a fő étkezésekhez adható, így segít kialakítani az egészséges bőrképet és a fényes szőrzetet .

A Canis Extra 3-6-9 BARF-olaj különösen alkalmas a BARF étrend célzott kiegészítésére, mert egyetlen termékben kínálja a hétféle hal- és kenderolaj előnyeit. Az olajok tökéletes keveréke a kutyát minden fontos omega zsírsavval ellátja.

A 100% gyógyászati minőségű Canis Extra Tőkemájolaj kiváló vitamin-, A-, D- és omega-3 zsírsavforrás. Támogatja az erős immunrendszert, az egészséges fejlődést és a szív-érrendszert valamint a szőrzet és a bőr számára is előnyös a rendszeres étrendkiegészítés.

Ha bármilyen kérdése van az etetéssel kapcsolatban, vegye fel a kapcsolatot szakértő csapatunkkal.

Naturavetal Bio-Hanföl, 369 Barf-Öl und Dorschlebertran
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.