AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Ridgeback kölykök

ÚJ: Több kispelletes szárazeledel és 400g-os komplett menü kistestű kutyák számára

Nagy örömmel mutatjuk be újdonságainkat, amelyeknek különösen a kisebb kutyafajták és a kicsi kölyökkutyák gazdijai örülhetnek.

A hidegen sajtolt Canis Plus® Szárnyas, Bárány és Marha szárazeledelek felnőtt kutyáknak valamint a Canis Plus® Kölyök– és fiatal kutyáknak Lazac már kisebb pelletekkel is elérhetőek! A népszerű Canis Plus® Ló és Tőkehal Komplett-Menük pedig már a kisebb 400g-os kiszerelésben is kaphatóak .

Még több hidegen sajtolt szárazeledel kis pelletekkel kistestű kutyáknak

Canis Plus® Szárnyas, Bárány és Marha – már kisebb pelletekkel is kapható: a rég bevált receptúráink természetesen változatlanok maradtak – az egyetlen dolog, ami új, az a pellet mérete, hogy a kisebb testű kutyák is igazán jól járjanak. De nem csak a kicsik örülhetnek, hiszen a pelletek jutalomfalatnak is ideálisak sétáltatás közben, akár a nagyobb testű kutyáknak is.

Hidegen sajtolt Lazac Kölyökeledel kisebb pelletekkel

A hidegen sajtolt Canis Plus® Lazac Kölyök– és fital kutyáknak már kisebb pelletekkel is kaphatók. A kutyaszülők táplálékintoleranciája és allergiája esetén a könnyen emészthető, lazacos kölyöktáp mindenképp jó első választás és megelőző intézkedés a kicsik számára, valamint kiváló eledel a kényesebb és a kisebb fajtájú fiatal kutyák számára is.

Canis Plus® Ló & Tőkehal Komplett-Menük 400g kiszerelésben

A Canis Plus® Ló Komplett-Menü cukkinivel és sütőtökkel és a Canis Plus® Tőkehal Komplett-Menü fehérrépával és mangóval mostantól 400 g-os kiszerelésben is kapható.
A teljes értékű kutya eledel lóhússal egyszerű, kiegyensúlyozott receptúrája és kevés összetevője miatt különösen az allergiásoknak ajánlott. A tőkehalas teljes értékű kutyaeledel pedig egy adag hallal gazdagítja az étrendet, és kiválóan kombinálható más Canis Plus® teljes értékű menükkel is. Különösen az idősebb kutyák számára előnyös a könnyen emészthető tőkehal menü rendszeres etetése.

Ha bármilyen kérdése van az etetéssel és az átállással kapcsolatban, kérjük, forduljon szakértői csapatunkhoz. Hétfőtől péntekig 08.00 és 16.00 között a 06 70 883 4343-as telefonszámon állunk rendelkezésére, és várjuk hívását.

Ossza meg ezt a posztot

Share on email
E-Mail
Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.