AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu

Canis Plus Bárány – a napi élelem nem csak birkatürelműeknek

A Canis Plus Bárány friss bárányhúsból és natúr rizsből, hidegsajtolással készül, és ezzel természetes nyersanyagokból álló, különösen könnyen emészthető teljesértékű kutyatáplálék, mely a kutyáknak bármely életkorban adható. A kiváló minőségű állati fehérjék segítik az izomszövetek működőképességének fenntartását is – kutyája fitt és vidám életet élhet. Hipoallergén összetételénél fogva a Canis Plus Bárány meggyőző lehetőség allergiás reakciókban szenvedő kutyák részére, mert a bárányhús azon kevés húsok egyike, melyet az allergiás kutyák többsége jól tud emészteni.

Bárányhúsunk legeltetett bárányoktól származik, melyek nagy legelőkön szabadon mozognak, és zsenge füvet, valamint gyógynövényeket esznek – a tápanyagokban különösen gazdag hús előállítása érdekében. A kutya így természetes módon megkapja az összes létfontosságú, természetben is rendelkezésre álló vitamint, ásványi anyagokat és nyomelemeket, melyek a jó közérzetéhez és egészséges külsejéhez hozzájárulnak. Az eledel omega-3, -6 és 9 zsírsavtartalmának jótékony hatása megmutatkozik a kutya bőrén és bundáján is. A Canis Plus Bárány még érzékeny, és idősebb kutyák számára is könnyű eledel, de a munkára fogott, vagy a család kedvenceként élő kutyáknak is kitűnő választás.

Etetési javaslat

* A kutya súlya kg-ban Napi etetési mennyiség
5kg 80g
10kg 125g
15kg 165g
20kg 215g
25kg 250g
30kg 280g
35kg 340g
40kg 370g
50kg 450g
60kg 510g
> 65kg 600g

* A megadott átlagértékek a gyakorlatból származnak. A kutya egyéniségének és fejlődési fázisának megfelelő, optimális etetési mennyiség a kortól, temperamentumtól és energiaszükséglettől is függ.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.