AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Hund liegt auf einer Wiese

Canis Plus Lazac – egy jó fogás

Lelkesen halássza ki a kutyus a tányérjából az egyetlen állati eredetű fehérjeforrásként friss lazacból készült különleges prémium eledelt természetes, magas tápértékű összetevőkkel. A hal pozitív hatást gyakorol a kutya egész szervezetére és biológiai értékét tekintve első helyen áll. Azok a népek, amelyek sok halat fogyasztanak, alig szenvednek reumatikus bántalmakban, bőrbetegségben, allergiában vagy más immunzavartól. A lazac ugyanilyen jótékony hatással van a négylábúakra is. A könnyen emészthető lazac nagy mennyiségben tartalmaz életfontosságú omega-3-, 6- és 9 zsírsavakat, melyek gyulladáscsökkentő hatása a bőr, gyomor, bél és ízületi problémákra jótékony hatással lehet.

A könnyű lazacfehérje fontos aminosavakat tartalmaz, elősegíti az egészséges bőr képződését és a jó kondíció fenntartását. A gondosan válogatott összetevőknek köszönhetően az ízletes Canis Plus Lazac fedezi a kutya fehérje, zsír, szénhidrát, vitamin és ásványianyag szükségletét, és betölti az életerős kutya teljes értékű táplálékának szerepét. Az élelmiszer-érzékenységben, valamint allergiában szenvedő kutya számára minden esetben a legjobb választás a Canis Plus Lazac, és kitűnő megoldás válogatós kutyák számára is.

Etetési javaslat

* A kutya súlya kg-ban Napi etetési mennyiség
5kg 80g
10kg 125g
15kg 165g
20kg 215g
25kg 250g
30kg 280g
35kg 340g
40kg 370g
50kg 450g
60kg 510g
> 65kg 600g

* A megadott átlagértékek a gyakorlatból származnak. A kutya egyéniségének és fejlődési fázisának megfelelő, optimális etetési mennyiség a kortól, temperamentumtól és energiaszükséglettől függ.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.