AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu

Canis Plus Sport – több hússal: felkészülni, vigyázz, rajt!

Mindegy, hogy izompacsirta-e vagy sportos örökmozgó, akinek semmi sem elég gyors, és akik szívük szerint állandóan futnának, úsznának, játszanának: az atlétának igényes táplálékra van szüksége. A Canis Plus Sport még több hússal igazi alternatívát kínál az energiától duzzadó teljesítőképességért és kondícióért. A Canis Plus Sport kitűnő minőségű, magas tápértékű kutyaeledelként a kutya intenzív fizikai tevékenységéhez kitartást, vállalkozókedvet és terhelhetőséget ajándékoz, függetlenül attól, hogy a fürgeségért szurkoló, táncos, röplabda- vagy frisbeejátékos, pásztor, szánhúzó, futamőrült, örző-védő, versenyző, munkára fogott, krosszbajnok, vagy a vadászatban tevékenykedő kutyáról van-e szó.

A nyomkeresők és kutyáik, akik vizimunkát, tárgyak visszahozását, vagy engedelmességi feladatokat gyakorolnak, mind a sport nagyágyúiként szeretnének tündökölni, vagy egyszerűen a vitalitás megtestesítőjeként mozgásigényüket szeretnék kielégíteni, és képességüknek megfelelő foglalkoztatást igényelnek. Ideális esetben az ember és a kutya ugyanazzal a sport iránti becsvággyal rendelkezik, illetve örömüket lelik a közös tevékenységben és játékokban. Első osztályú kutyaeledellel a kutya erőtől duzzadóan, elsőként fut be a célba.

Etetési javaslat

* A kutya súlya kg-ban Napi etetési mennyiség
5kg 80g
10kg 125g
15kg 165g
20kg 215g
25kg 250g
30kg 280g
35kg 340g
40kg 370g
50kg 450g
60kg 510g
> 65kg 600g

* A megadott átlagértékek a gyakorlatból származnak. A kutya egyéniségének és fejlődési fázisának megfelelő, optimális etetési mennyiség a kortól, temperamentumtól és energiaszükséglettől is függ.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.