AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu

Canis Plus Csirke – szárnyakat ad

A tápláléknak van a legfontosabb szerepe kutyánk egészségének megőrzésében. Ezért a kímélő, hidegen sajtolt eljárással készült Canis Plus Csirke kutyatáp előállításakor a magas húsarány mellett csak természetes összetevőket használunk fel. Szívünkön viseljük az állatok nem csak az egészségét de kedélyállapotát is. Az örök szabály erre is érvényes: be kell tartani a helyes arányokat! A felnőtt kutyáknak kiegyensúlyozott táplálkozásra, és megfelelő mennyiségű mozgásra van szüksége. Ezért a Canis Plus Csirke eledelt a felnőtt kutyák napi táplálására fejlesztettük ki. Ennek 20,70 %-a a legjobb minőségű, könnyen emészthető fehérje, és ezzel arányos 8,40 % létfontosságú, telítetlen, állati eredetű omega-3-, -6- és -9- zsírsavakat tartalmazó zsír.

Legfontosabb jellemzője a több, mint 60% friss húsnak megfelelő arány, valamint az egészség megőrzését szolgáló összetevők egyedülálló kombinációja, például teljes értékű zöldségek és gyógynövények speciális keveréke, melyek sejtvédő hatású, másodlagos növényi anyagokat tartalmaznak és kutyáink őseinek egykori táplálékforrásához tartoztak. A csirkéből készült Canis Plus természetesen azoknak a kutyáknak is adható, melyek élelmiszer érzékenységben vagy allergiától szenvednek. Egy finom íz, ami kutyája étvágyát is növelni fogja.

Etetési javaslat

* A kutya súlya kg-ban Napi etetési mennyiség
5kg 80g
10kg 125g
15kg 165g
20kg 215g
25kg 250g
30kg 280g
35kg 340g
40kg 370g
50kg 450g
60kg 510g
> 65kg 600g

* A megadott átlagértékek a gyakorlatból származnak. A kutya egyéniségének és fejlődési fázisának megfelelő, optimális etetési mennyiség a kortól, temperamentumtól és energiaszükséglettől függ.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.