AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu

"Az állattartási kedv egy ősrégi alapmotívumból fakad – ami nem más, mint a kultúrember elveszett paradicsom utáni vágyakozása." - Konrad Lorenz

Életerő: macska és kutya

Mit is szeretnének az állatbarátok kedvenceiknek leginkább nyújtani? Természetesen egészséges életminőséget, és teljes életerőt. A Naturavetal az állatfajok eredetének ismeretében meggyőződéssel és szenvedélyjel fejleszt olyan táplálékot, amilyet a természet szánt az állatoknak, és ami ősidők óta az evolúciónak megfelelően az állat ösztönös, alapvető szükségleteivé vált. A természettel és az élőlényekkel szembeni felelősségünk tudatában kíméletesen bánunk környezetünkkel is.

Életerő: macska és kutya

Etikai elveink elutasítják az állatkísérleteket. Szilárdan ragaszkodunk ahhoz, és felelősséget vállalunk azért, hogy Ön pontosan azt kapja, amit a csomagoláson olvas. Végülis Önnek kell biztosnak lennie abban, hogy a gyártási eljárásban, az összetételben és a feltüntetett termék tulajdonságaiban megbízhat. Ezért egyszerű a receptünk: a hamisítatlan természetre támaszkodunk olyan eredeti módon, amennyire csak lehetséges. Mi nem akarunk sem többet, sem kevesebbet, mint az állatok 100% -os jó közérzetét garantálni.

A Naturavetal-csapata

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.