AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Welpe liegt im hohen Gras

Canis Plus hústálak: tiszta élvezet

Futás a konzervhez! A Canis Plus hústál változatos ízekben, 410g/820g kiszerelésű adagokban áll rendelkezésükre, gazdagítva ezzel az étkezési terv választékát. 100% tiszta hús – garantáltan kutyák táplálására, mert a színhús konzerv a húst annak természetes összetetelében tartalmazza. A színhúsra történő tudatos korlátozódás a teljes választékot érzékeny, és ételintoleranciában szenvedő kutyák részére is fogyaszthatóvá teszi. A válogatós ínyencek, melyek a friss, természetazonos húst és szárnyast részesítik előnyben, egyszerűen odalesznek érte! A Canis Plus hústálakat kíméletes módon állítjuk elő, és nem tartalmaznak mesterséges aromát, illetve tartósító, valamint színező anyagokat. A kutya számára kíméletesen párolt ínyencfogás a szárazeledelünk egészséges kiegészítője, vagy egyszerűen a hőn áhított jutalomfalat. Ha a kedvelt Canis Plus száraz kutyaeledellel együtt eteti, akkor adja reggelenként egyszerűen a hústál felét, este pedig a napi szárazeleség felét. A Canis Plus hústál vágóállatok legjobb minőségű, élelmiszer előállítására használt húsából készül, három változatban: marhahúsból, marhabendőből vagy kacsahúsból. Nyerskoszt (BARF) etetése mellett is praktikus a friss hús kiváltására, mert a hús egy darab életerő. Minden más hozzávalót, például a zöldséget növényi alkotóelemként, zöldségpelyhet, olajat és egy jó kalciumforrást úgy a Canis Plus hústál vásárlói, mint a nyerskoszt hívei igény szerint adhatnak hozzá. A Canis Plus hústálat speciálisan a tiszta, természetes élelmiszerminőségre alapozva fejlesztettük ki, hogy kedvence tálkájába mindig és mindenhol tiszta húst tehessen.

Naturavetal-ígéretünk

Mint minden Naturavetal terméknél, a Canis Plus hústálnál is következetesen lemondunk mindenféle mesterséges adalékanyag, illetve mesterséges vitamin hozzáadásáról. A gyártáskor kizárólag olyan húst és belsőséget használunk, melyek élelmiszer előállítására szolgálnak. A Canis Plus hústál nem tartalmaz semmiféle vágóhídi hulladékot, állat- és csontlisztet, illetve állati, és/vagy növényi mellékterméket. Minden Canis Plus hústál csak gondosan válogatott húst tartalmaz egyetlen gluténmentes állati fehérjeforrásból, ezért allergiában szenvedő állatok is fogyaszthatják. A megszokott magas Naturavetal minőség biztosítása érdekében Canis Plus hústálainkat független laboratóriumokban ellenőriztetjük. A Naturavetal garantálja a legmagasabb minőségi és higiéniai előírások betartásával történő gondos és lelkiismeretes gyártást.

A Canis Plus hústál 410g/820g súlyú adagokban a felnyitás után hűtőszekrényben 4 napig, felbontás nélkül, hűvös helyen a gyártástól számított 10 hónapig tárolható.

Etetési javaslat

A kutya aktuális súlyához viszonyítva (kg), az étel, mint egyedüli, fő táplálék napi mennyisége
Fiatal, növésben lévő kutyák – a kutya súlyának kb. 5%-a
Aktív, felnőtt kutyák – a kutya súlyának kb. 3%-a
Nyugodt és idős kutyák – a kutya súlyának kb. 2,5%-a
Minden 100g húst egészítsen ki 30g körettel, mint zöldséggel vagy zöldség pelyhünkkel, és egy kalcium forrással. A száraz eleséggel kombinálva adja a táp napi ajánlott mennyiségének felét, és egészítse ki a kutya súlyának 1,5%-ának megfelelő hússal és körettel.
Ezek az értékek irányadóak, a mennyiséget a kutya korához és temperamentumához igazítsa.
Vegye figyelmbe a kutya életkörülményeit – mint a napi séta mennyiségét, a fajtáját és az aktuális évszakot is.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.