Naturavetal Logo

Értékeink - útmutató az egészséges eledelekhez

A legjobb természetes összetevők egy életen át biztosítják kutyáink és macskáink egészségét. Ez a holisztikus, mindent átfogó jólét alapja és összetéveszthetetlen ismertetőjele. Mesterséges adalékanyagokat és szintetikus vitaminokat nem használunk fel eledeleinkben.

Az ősi minta inspirál minket 

Genetikailag a kutyák és macskák még mindig nagyon közel állnak őseikhez - de ezen a szinten mára finom változások is végbementek, amelyek jelentős hatással voltak közös történelmünkre. A viselkedés és a megjelenés mellett a táplálkozási szokások is tovább fejlődtek az idők során. Ennek a fejlődésnek egész spektrumára fókuszálunk természetes etetési koncepcióink kialakításakor.

Természetesen átlátható

Nálunk pontosan azt kapja, amit a csomagoláson olvas: nyílt összetevőlistát. Modern gyártási eljárásokkal, kiváló minőségű nyersanyagokkal és szakértői csapattal dolgozunk, akik mindig szívesen segítenek Önnek egyéni kérdéseivel kapcsolatban. Receptünk egyszerű: a tiszta, hamisítatlan természetre összpontosítunk - a lehető legeredetibb módon. A természet mintájára fejlesztettük ki a kutya- és macskaeledeleinket, és olyan etetési koncepciókat alkottunk, amelyek minden állat számára holisztikus, tisztán természetes és fajnak megfelelő ellátást biztosítanak. Az állatkísérleteket etikai okokból elutasítjuk. 

Egyénre szabott

Minden állatot gazdagon szeretnénk ellátni tápanyagokkal: természetes, jó minőségű, fajnak megfelelő, felesleges adalékanyagok nélküli eledellel, ami elég rugalmasan kombinálható ahhoz, hogy minden állat olyan étrendet kapjon, amely megfelel az egyéni szükségleteinek és passzol gazdája napi rutinjához is. Igazi lelkesedéssel dolgozunk ki természetes, egyéni étrend terveket, és szakértői csapatunkkal készséggel állunk rendelkezésre hosszútávon is, ha kérdései merülnének fel.

Ez a Naturavetal® filozófiánk: kutyája és macskája hosszú, egészséges és energiával teli életéért.


A legjobb kívánságokkal,
A Naturavetal® csapata

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.