Naturavetal Logo

Praktikus étrendkiegészítés - erősítés a kis tigriseknek

Hozzáadom a kedvencekhez

A jó egészség alapja minden életkorban a jó minőségű és jól emészthető étrend. A Felins Plus® minőségi, létfontosságú tápanyagokban gazdag eledelekkel mindig a megfelelő táplálékot eteti. Speciális igények esetén vagy BARF étrend kiegészítésére rendkívül hatékony, jótékony hatású kiegészítő eledeleket is kínálunk. 

Ha az életerő fokozásáról, a természetes méregtelenítésről, az egész szervezet stimulálásáról és vitalizálásáról, a növekedés vagy az öregkor, a lábadozás vagy a cicák felnevelése során nyújtott támogatásról van szó, a Felins Plus® kiegészítő eledeleket optimálisan lehet használni. A bennük található természetes tápanyagok és hatóanyagok képesek támogatni a szervezet öngyógyító folyamatait, serkenteni az anyagcserét és segíteni az immunrendszert - teljesen természetes módon. Kedvence így mindent megkap, amire az egészséges élethez szüksége van, az igényeinek és fajának megfelelően. Kérdése van étrendkiegészítőinkkel kapcsolatban? Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Naturavetal® szakértői tanácsadás

Szakértőink személyesen segítenek.

Ha kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, szívesen segítünk egyénre szabott tanácsokkal. 

Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra
között érhet el minket

Természetes olajok az egészséges vitalitásért

A krillolaj és a lazacolaj két értékes, gazdag táplálékkiegészítő, amelyeket felváltva vagy önmagukban is etethetünk, hogy különböző módon támogassuk a macska szervezetét: a krillolaj biztosítja a teljesítőképességet és az erőt, védi az ízületeket, stabilizálja a szív- és keringési funkciókat, és erősíti a szervezetet a szabad gyökökkel szemben. A lazacolaj sikeresen alkalmazható étvágytalanság esetén, támogatja az anyagcserét, fényes szőrzetet és egészséges bőrt biztosít. Emellett mindkét olaj jótékony omega-3 és omega-6 zsírsavakkal látja el macskáját.

Etetés férgesség esetén

Az egészséges bélflóra különösen a szabadban élő macskák, de a házimacskák egészségében is fontos szerepet játszik. Kint az egerek és más apró zsákmányállatok vagy más macskák jelentenek féregveszélyt, míg a lakásban a bolhák lehetnek felelősek a féreg fertőzésért. Felelős, kíméletes megelőzéssel és terápiás kezeléssel - a macska fiziológiás bélflórájának megtámadása nélkül - az állattartók elkerülhetik a másodlagos megbetegedéseket. Ezért két olyan táplálékkiegészítőt kínálunk macskák számára, amelyek pozitív hatással vannak a bélkörnyezetre az etetés során, és így természetes módon segíthetnek a macskáknak féregmentességük megőrzésében. A féreg-ellenséges bélkörnyezet megakadályozhatja az újbóli kolonizációt. Az antibiotikumos kezelés vagy vegyi féreghajtást követő bélflóra támogatására a Felins Plus® Petflora-t javasoljuk, mely segít stabilizálni a baktériumok egyensúlyát az egészséges bélrendszerben.

Mindenképpen lényeges: gyanú nélkül óvatosan bánjon a féreghajtással! Az állat férgességét először rendszeres székletmintavétellel kell ellenőrizni. Ha a féregszám magas, a Vermcurat® etetésével táplálkozási szempontból lehet támogatni a bélkörnyezetet. A Vermprevet® rendszeres etetése javasolt a bélflóra támogatására, ami megnehezíti a férgek megtelepedését.

Tejsavval az egészséges bélrendszerért

Sok betegségnél a bélrendszer zavara gyakran az okozója és egyben a javulás kulcsa is. Például az allergiás macskák, akár pollen-, akár táplálékintoleranciában szenvednek, különösen függnek az ép bélflórától. A szociális viselkedést és az általános közérzetet is negatívan és pozitívan is befolyásolhatja az egészséges bélrendszer. A bélben lévő baktériumok határozzák meg azt is, hogy a táplálék mennyire jól bomlik le, és hogy a későbbiekben a fontos összetevők mennyire válnak elérhetővé a szervezet számára. Ezeket pedig támogatni és ápolni kell, hogy hozzájárulhassanak a kórokozók elleni védekezéshez. A Felins Plus® Petflora nem csak az egészséges bélbaktériumok sokféleségét biztosítja, hanem vitaminokat, ásványi anyagokat és enzimeket is bevisz, hogy a teljes bélrendszert mindenre kiterjedően támogassa és újjáépítse, különösen az olyan stresszhatások után, mint az antibiotikum vagy a kémiai féreghajtás és a eledelváltás.

Felins Plus® Petflora

Etetési javaslat: 

Adjon naponta egyszer 1,5 ml-t testtömeg-kilogrammonként az eledelhez legalább 14 napon át, legfeljebb 6 hétig. 

Természetes támogatás allergiásoknak

A tavasz és a nyár nagyon népszerű időszak. De ha megkérdezel egy fű- és pollenallergiás embert, ők vegyesen fogadják ezeket az évszakokat, mert könnyezik és viszket a szemük, folyik az orruk, és egyszerűen nem érzik magukat fittnek és erősnek ilyenkor. Az immunrendszer túlstimulálódik, a polleneket veszélynek látja, és még több hisztamint szabadít fel. Ez a hírvivő anyag riadóztatja a sejteket, és a szervezet máris éjjel-nappal dolgozik - amitől annyira fáradtak leszünk. A macskáknál is hasonló tünetek jelentkeznek, a mancsok, a száj, és a hasi vagy oldalt jelentkező fokozott viszketés pedig súlyosbítja a problémát.

Felins Plus® Természetes étrendkiegészítők macskáknak

A Naturavetal® üzletben a takarmánykiegészítők széles választékából választhat.

Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, átfogó tanácsokkal állunk rendelkezésére. Hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig a 06 70 883 43 43-as telefonszámon vagy e-mailben a info@naturavetal.hu címen érhet el minket.

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.