Naturavetal Logo

Állatorvosok ajánlásával

Gyártóként fontos számunkra, hogy Önt és kedvencét egy csapatként is megértsük, hogy holisztikusan, azaz átfogóan tudjuk ellátni kedvencét a megfelelő eledellel. Kiváló minőségű termékekkel, hozzáértő tanácsokkal és gyors kiszolgálással szeretnénk Önt támogatni kedvence gondozásában. A holisztikus számunkra azt jelenti, hogy felismerjük mindazokat a tényezőket, amelyek befolyásolhatják kedvence egészségét. Ezt csak olyan szakértőkkel együttműködve lehet elérni, akik kiemelkedő tudással rendelkeznek a saját területükön, és elkötelezettek az állatok jóléte iránt.

Egyre több állatorvos gondolja újra az állategészséghez való meggyőződéseit, és a megelőző ellátás területén intenzíven foglalkozik a táplálkozás témájával is, mivel ez legjobb esetben nem csak akkor lesz fontos téma, amikor az állat esetleg már beteg. Az állatorvosi gyakorlat egyértelműen mutatja, hogy az etetés milyen nagy hatással van állataink egészségére. Ez két irányban is működik: a helytelen, nem megfelelő etetés betegségek kialakulásához vezethet, illetve hozzájárulhat ahhoz, hogy a már meglévő betegségek hosszabb ideig okozzanak problémákat, vagy akár súlyosbodjanak. A helyes, fajnak megfelelő etetés viszont hozzájárulhat ahhoz, hogy az állat ritkábban betegedjen meg, és a betegségekből gyorsabban és hatékonyabban tudjon felépülni. Egyre inkább elismerik az állatorvosok azt is, hogy a fajnak megfelelő, természetes etetés teremti meg a legjobb alapot az állatok hosszú, boldog és energikus életéhez.

Ezért különösen örülünk a megbízható szakértők ajánlásainak. Olyan állatorvosok ajánlják eledeleinket, akik nap mint nap elkötelezetten dolgoznak kis pácienseikkel, és akik hozzánk hasonlóan meg vannak győződve arról, hogy csakis a természet tudja kijelölni a helyes etetési irányt.

„Munkám során nagyon sok olyan esettel találkozom, ahol minőségileg éheznek a négylábú betegeim, azaz étrendjük nem tartalmazza azokat a létfontosságú anyagokat, amelyekre szervezetüknek szükségük van.“
Dr. Kopócsi Andrea állatorvos – Budapest KimintVet holisztikus állatorvosi praxis
Naturavetal® szakértői tanácsadás

Szakértőink személyesen segítenek.

Ha kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, szívesen segítünk egyénre szabott tanácsokkal. 

Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra
között érhet el minket

Ajánlja

Dr. Kopócsi Andrea állatorvos

Holisztikus szemléletű állatorvosként az a célom, hogy a lehető leghatékonyabban szolgáljam kis betegeim gyógyulását. Többféle alternatív gyógymódot alkalmazva, komplexen kezelem négylábú pácienseimet. A terápiák szerves részét képezi az egyéni igényeknek megfelelő táplálás is. 

Munkám során nagyon sok olyan esettel találkozom, ahol minőségileg éheznek a négylábú betegeim, azaz étrendjük nem tartalmazza azokat a létfontosságú anyagokat, amelyekre szervezetüknek szükségük van. Ha nem a fajnak megfelelő, magas beltartalmi értékű étrenden tartják kedvenceiket a gazdák, akkor annak előbb-utóbb akár súlyos emésztőrendszeri következményei is lehetnek, ami negatív hatással van az állat egész szervezetére, és krónikus megbetegedések egész sorához vezethet. Ezért kiemelten fontos, hogy mivel etetjük állatainkat. 

A kutyák, macskák ideális táplálékának számos követelménynek kell megfelelnie: vegyszerektől, szintetikus adalékanyagoktól mentes, jó minőségű, könnyen emészthető és ízletes legyen, a fehérjék és rostanyagok, vitaminok és ásványi anyagok optimális arányát tartalmazza, és olyan kíméletes technológiával készüljön, ami megőrzi az alapanyagok élettanilag hasznos tulajdonságait. Mindezeket figyelembe véve ajánlom a kutya és macska tulajdonosoknak a Naturavetal® eledeleket és a kiváló minőségű étrendkiegészítőiket, melyekkel változatosan, minden igényt kielégítően táplálhatják kedvenceiket, és hosszú távon megőrizhetik egészségüket.

Az egészséget alapvetően befolyásoló természetes táplálás is kiemelten fontos a munkámban, akár a hosszú távú egészségmegőrzés, akár a beteg állat mielőbbi felépülése a cél. A kis kedvencek egészségét egyedre szabott táplálási tanácsadással is támogatom.

„Állatorvosként nagyon szeretem az állatokat és a természetet is. Holisztikus egészségügyi és fogászati szakértőként tudom, milyen fontos a táplálkozás az egészségre vagy betegségekre vonatkozóan.“
Neumann Andrea – állatorvos, a Römischen Villa Longuich állatorvosi rendelő tulajdonosa

Ajánlja

Neumann Andrea - állatorvos

„Az egészség ugyanis a bélrendszerben kezdődik: jól működő bélrendszer nélkül az állatok számos betegségben szenvednek, amelyek közül néhány igen súlyos is lehet. Ezek közé nemcsak az emésztőszervek funkcionális zavarai tartoznak (IGOR, IBD, hasnyálmirigy elégtelenség stb.), hanem fogászati problémák, allergiák, autoimmun betegségek, anyagcserezavarok, sőt mentális betegségek is. Szinte minden betegségnek a bélben van az eredete. A bélrendszer egy nagyon érzékeny rendszer, amely baktériumokból, vírusokból, sőt gombákból és parazitákból is áll, amelyek mind szimbiózisban élnek egymással. Csak akkor betegszik meg a szervezet, ha ez a bélkörnyezeti egyensúly felborul.

Hogyan védhetjük vagy gyógyíthatjuk kutyáink és macskáink bélrendszerét, ami ilyen fontos szerepet játszik az egészségben?

Természetesen a megfelelő étrenddel. Mert a jól ismert mondás "Az vagy, amit megeszel." az állatainkra is érvényes. Számomra a következő kritériumok alapján lehet egy eledelt jónak minősíteni: vegyi adalék mentes, nyílt összetételű, kiváló minőségű fehérjék, jó emészthetőség, értékes összetevők, ízletesség és egészségtámogató hatás. Minden Naturavetal® eledel megfelel ezeknek a kritériumoknak, mind a kutyák, mind a macskák esetében, így legjobb tudásom és meggyőződésem szerint tudom ezt az eledelgyártót ajánlani. Ráadásul a szárazeledelük hidegen sajtolt. Ez egy kíméletes eljárás, kevesebb hőbehatással. A lehető legjobban védi az értékes tápanyagokat, például a vitaminokat és ásványi anyagokat, de az összetevőkben természetesen megtalálható egyéb másodlagos növényi anyagokat is, így azokat nem kell mesterséges úton kiegészíteni az eledelhez. Tehát így még inkább természetes az étrend!

A Naturavetal® elkötelezett a kutyák és macskák iránt és támogatja az állatjóléti kampányainkat is. Amikor a minőség és a szív találkozik, az egyedülálló. Köszönjük szépen!!!"

Jó egészséget kívánok
Neumann Andrea GpCert Dent & Os 
(állatorvos, a Römischen Villa Longuich állatorvosi rendelő tulajdonosa)

Holisztikus etetési koncepciók az egyéni igényekhez

Minden kutyát és macskát gazdagon szeretnénk ellátni tápanyagokkal, természetes, kiváló minőségű és rugalmas étrenddel, hogy minden állat az egyéni igényeinek leginkább megfelelő eledelt választhassa.

Kedvence aktuális életszakasza, egészségi állapota és aktivitási szintje erősen befolyásolhatja és meg is változtathatja egyéni igényeit. Ezért van szükség rugalmas, holisztikus etetési koncepciókra, amelyek természetesek és mindig az állat egyéni igényeihez igazíthatók. Legyen szó szárazeledelről, teljes értékű menüről vagy a tiszta hús eledeleinkkel és természetes táplálékkiegészítőinkkel személyre szabott étrendről - eledeleink számos kombinációs lehetőséget kínálnak Önnek kutyája és macskája megfelelő etetéséhez.

Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, átfogó tanácsokkal állunk rendelkezésére. Hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig a 06 70 883 43 43-as telefonszámon vagy e-mailben a info@naturavetal.hu címen érhet el minket.

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.