Naturavetal Logo

Etessen egészségesen 

Amikor egészséges eledellel etetjük állatainkat, megteremtjük a kiegyensúlyozott emésztés alapjait, ami támogatja az erős immunrendszert és megteremti a hosszú távú egészség alapját. Hogy mit jelent az "egészséges etetés" az egyes állatok számára, az egyénenként nagyon eltérő lehet, hiszen állataink is nagyon különbözőek. A következő oldalakon megmutatjuk, hogyan táplálhatja egészségesen kedvencét természetes, kiváló minőségű eledeleinkkel. 

Kutyák és macskák egészséges etetése – Mi különbözteti meg a természetes eledeleket? 

Nem minden egészséges, ami jó ízű. Ez nemcsak a saját étkezési szokásainkra, hanem kutyáinkra és macskáinkra is igaz. De hogyan etethetjük kedvenceinket egészséges táplálékkal?

A szintetikus adalékanyagok, például az ízfokozók és egyéb aromák ugyanúgy befolyásolják az embereknek szánt édes és sós rágcsálnivalók ízét, mint a kutyák és macskák eledelét. Ezen túlmenően a szintetikus adalékanyagokat gyakran akkor használják, amikor táplálkozási szempontból gyengébb összetevőket, például állati vagy növényi melléktermékeket, tollat, gyökereket, leveleket vagy szárakat használnak fel hiányok pótlására. 

A piacon kapható eledelek hatalmas választéka tovább növeli a zűrzavart, és sok állattartó gondolkodik azon, hogy melyik kutya- vagy macskaeledel valóban megfelelő. Mit kell tartalmaznia és mit nem? És még mit kell figyelembe venniük, ha négylábú kedvenceiket egészségesen szeretnék etetni? 

Ezeken az oldalakon összegyűjtöttük a kutyák és macskák egészséges etetése témakörben a legfontosabb információkat.

Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, átfogó tanácsokkal állunk rendelkezésére. Hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig a 06 70 883 43 43-as telefonszámon vagy e-mailben a info@naturavetal.hu címen érhet el minket.

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.