Naturavetal Logo

Legyen szó gabonamentes teljes értékű eledelekről menü-roládként, hidegen sajtolt szárazeledelről vagy BARF-ról - az egészséges macskaeledel elsősorban húsból áll, zsírral, értékes belsőségekkel, természetes kalciumforrással, egészséges rostokkal és gyógynövényekkel - szintetikus adalékanyagok és egészségtelen töltőanyagok nélkül. Ismerje meg most egészséges Felins Plus® Macskaeledel kínálatunkat!

További információk a természetes macskaetetésről

A legjobb egészség alapja minden életkorban a kiváló minőségű és kompatibilis étrend. A Felins Plus® termékekkel ezért mindig a megfelelő táplálékot eteti. A speciális igények kielégítésére vagy BARF kiegészítéseként a jótékony, természetes étrendkiegészítőink szolgálnak. De mi is pontosan a macska fajának megfelelő étrend, mennyi nedves és száraz eledelt kapjon, nassolhat-e, és hogyan néz ki a macskák természetes parazita-megelőzése? Szakértői csapatunk mindezt és még sok más témát is összefoglalt Önnek a következő oldalakon.

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.