Naturavetal Logo

A Naturavetal® kutya-kalauz

A szakértelem alapjaire építünk. Szakértő csapatunk készséggel áll rendelkezésére, ha bármilyen kérdése van a megfelelő táplálással és gondozással kapcsolatban. Fontosnak tartjuk, hogy egyre több kutyatulajdonos rendelkezzen azokkal az alapvető ismeretekkel, amelyekkel természetes módon és hosszú távon megőrizheti kedvence egészségét. Már több mint 20 éve járjuk ezt az utat, és a tapasztalataink alapján alakítottuk ki holisztikus etetési koncepciónkat. Ezért kutyakalauzunkban összegyűjtöttünk jónéhány információt, hogy Önnek is segítsünk megtalálni a természetes etetéshez vezető utat. Útmutató cikkeink holisztikus szemlélettel tárgyalják a kutyák táplálásával, gondozásával, egészségmegőrzésével és tanításával kapcsolatos témákat.

A kutyakalauzt folyamatosan frissítjük új, informatív cikkekkel. Látogasson vissza gyakran, és szerezzen újabb és újabb ismereteket szeretett kedvencéről!

Naturavetal® szakértői tanácsadás

Szakértőink személyesen segítenek.

Ha kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, szívesen segítünk egyénre szabott tanácsokkal. 

Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra
között érhet el minket

Mindent a kutya etetéséről

A természetes, egészséges kutyatáplálás szakértőiként ez a téma különösen közel áll a szívünkhöz. A hús a megfelelő kutyaeledelek legfontosabb összetevője. Hogy miért van ez így, és hogy mi köze van ehhez négylábú barátunk farkas felmenőinek, arról itt, a kutya-kalauzunkban olvashat. Emellett bemutatjuk a kutyák számára fontos olajokat, vitaminokat és ásványi anyagokat is. Természetesen a mérgező és egészségtelen ételek áttekintése sem hiányozhat ebből az átfogó tudástárból. Ez a téma különösen fontos, hiszen a csokoládé, a szőlő és a mazsola, a hagyma és még más ételek nagyon veszélyesek lehetnek a kutyára. Ha elsajátítja az alapvető ismereteket ezekben a témakörökben, akkor optimálisan megvédheti négylábú családtagját.

Kölyök-kalauz - egészségesen a kezdetektől fogva

Egy kiskutya életet visz a házba, és gyorsan felforgatja a mindennapokat. És nem csak azzal, hogy megrágcsálja a gumicsizmát vagy széttépi az újságot. Egy fiatal kutyának nagyon speciális igényei vannak az egészséges táplálkozással kapcsolatban, amely segít neki a lassú, de folyamatos növekedésben és az ízületeinek védelmében. Kölyök-kalauzunk nem csak a táplálásról szól. Hasznos információkkal szolgálunk a kölyökkutya beköltözésével és beilleszkedésével kapcsolatban is. A kölyök-kalauz segítségével otimálisan készülhet új családtagja érkezésére!

BARF-kalauz

A BARF a kutyakalauzunk egyik fő témája. A nyers hús etetése a farkasok természetes táplálkozási evési szokásain alapul, és egyre népszerűbb a gazdik körében. BARF-kalauzunkban összegyűjtöttük Önnek a szükséges alapismereteket, valamint a BARF  előnyeit és hátrányait. Részletesen foglalkozunk a részleges barf etetéssel is.


Koncentrált tudás a kutyatartás és gondozás témáiban


Egy jó fekhely, egy teli tál és elegendő mozgás és tréning jó alapot képez a mindennapokban, de a kutyagondozás és az ápolás terén ennél sokkal több mindent kell figyelembe venni. Az egészséges bőr és a fényes szőrzet is jó példa erre. A fajnak megfelelő táplálék mellett a természetes táplálékkiegészítők is fontos támogatást nyújthatnak. Hogy mik ezek pontosan, azt is megtudhatja kalauzunkban. Bemutatjuk az egészséges bélregenerálást is, és válaszolunk a kutyatulajdonosok olyan gyakori kérdéseire, mint például: A kutyám ürüléket eszik - mit tegyek? Megtudhatja, hogyan erősítheti természetes módon kutyája immunrendszerét, mi segít a kullancsok ellen, és mit kell figyelembe vennie az etetésnél, ha kutyája féregfertőzött.
 

A Naturavetal® Macska-kalauz

A macskatulajdonosok macska-kalauzunkban olvashatnak macskákról szóló érdekes témákról.

Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, átfogó tanácsokkal állunk rendelkezésére. Hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig a 06 70 883 4343-as telefonszámon vagy e-mailben a info@naturavetal.hu címen érhet el minket.

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.