Naturavetal Logo

A Naturavetal® filozófia - videóval

A legjobb természetes összetevők egy életen át biztosítják kutyáink és macskáink egészségét. Ez a holisztikus jólét összetéveszthetetlen ismertetőjele. Ezért kerültük mindig is a mesterséges adalékanyagokat és a szintetikus vitaminokat az eledeleinkben.

De hogy is működik ez a gyakorlatban? Erről mesél Jacqueline Hawighorst, a Naturavetal® szakértői csapatából ebben a rövid videóban. (A videó jelenleg csak német nyelven érhető el – megértésüket köszönjük!)

Naturavetal® szakértői tanácsadás

Szakértőink személyesen segítenek.

Ha kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, szívesen segítünk egyénre szabott tanácsokkal. 

Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra
között érhet el minket

Ahogy Jacqueline Hawighorst a videóban ismerteti, célunk, hogy olyan eledeleket állítsunk elő, amelyek természetes módon egészséges életminőséget és erőnlétet biztosítanak kutyájának vagy macskájának. Az állat természete inspirál minket munkánk során, így fejlesztünk igazi szenvedéllyel első osztályú kutya- és macskaeledeleket.

Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, átfogó tanácsokkal állunk rendelkezésére. Hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig a 06 70 883 43 43-as telefonszámon vagy e-mailben a info@naturavetal.hu címen érhet el minket.

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.