Naturavetal Logo

Nedves eledel sok hússal

Hozzáadom a kedvencekhez

A macskák igazi húsevők, és az energiaháztartásukhoz húsra és zsírra van szükségük, minimális rosttartalommal, amelyet a Felins Plus® menüroládok aprított zöldségek formájában tartalmaznak. 

A cicák örömmel fogják fogyasztani ezeket a különféle természetes zsírforrásokból és következetesen gabonamentesen készített,  ízletes menüket, amelyek 85-90%-os hús- és haltartalommal rendelkeznek. A különböző ízekkel a zamatos menüroládok valódi változatosságot is kínálnak, a kiegyensúlyozott és ízletes étrend érdekében.

Naturavetal® szakértői tanácsadás

Szakértőink személyesen segítenek.

Ha kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, szívesen segítünk egyénre szabott tanácsokkal. 

Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra
között érhet el minket

Kiegyensúlyozott teljes értékű macskaeledel

Legyen szó a Felins Plus® Marha sütőtökkel és túróval, Felins Plus® Csirke cukkinivel és tojással, Felins Plus® Nyúl sárgarépával és macskamentával vagy Felins Plus® Tőkehal csirkével és zöldséggel roládunkról - macskája mindent megkap velük, amire szüksége van az egészséges élethez.

Hidegen sajtolt szárazeledeleink kiegészítésként is használhatók - de a napi adag 20%-ánál többet nem szabad, hogy kitegyenek. Nem számít, hogy benti vagy kalandvágyó, kijárós a cicája: ő természeténél fogva vadász, aki a természetben is állati zsákmányt ejtene magának. A mondással ellentétben minden macskának csak egy élete van - ezért az embereknek a saját kezükbe kell venniük a felelősséget a kis ragadozó megfelelő táplálásáért, és úgy kell etetniük a macskát, hogy az megfeleljen természetes szükségleteinek.

Etetési javaslat

A macska életkora: Napi eledel mennyisége:

  • 6 hónapos kortól a testsúly 5%-a
  • Idős állatoknál a testsúly 3,5-5%-a
  • A kiscicák és fiatal macskák (6 hónapos korig) annyit ehetnek, amennyit szeretnének.


Ezeket az irányértékeket egyénileg kell a macska életformájához és aktivitási szintjéhez igazítani.

Naturavetal®-Tipp: A megfelelő étrend

  • Hagyja a macskát nyugodtan enni. Több macskát ne egyszerre, hanem külön-külön, stresszmentesen etessen.
  • Több kis étkezés egészségesebb, mint egy nagy étkezés.
  • Ha a macska nem fogadja el az eledel, 15 perc elteltével tegye azt el. Az eledelt a következő etetésig ne kínálja újra.
  • A túl meleg vagy túl hideg eledel hasmenést vagy hányást okozhat.


Ha bármilyen egyedi kérdése van, szakértői csapatunk szívesen áll rendelkezésére!

Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, átfogó tanácsokkal állunk rendelkezésére. Hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig a 06 70 883 43 43-as telefonszámon vagy e-mailben a info@naturavetal.hu címen érhet el minket.

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.