Naturavetal Logo

Naturavetal® tanácsadás

Nagyon örülünk, hogy Ön is velünk tart az egészséges és természetes etetés útján. Sok éves tapasztalatunk alakítja holisztikus táplálkozási koncepcióinkat, amelyek egy életen át biztosítják majd kedvence egészségét a természet erejével.

„Nézz mélyen a természetbe, és akkor mindent jobban megértesz.“
Albert Einstein

Naturavetal® tanácsadás

+36 70 883 4343

Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra között személyesen állunk az Ön rendelkezésére,
vagy keressen minket e-mailben: info@naturavetal.hu

Tanácsadó vonalunk - a szakértői csapat bemutatkozik

Német szakértői csapatunk olyan állat természetgyógyászokból és állatorvosi asszisztensekből áll, akik évek óta foglalkoznak a táplálkozásnak a kutyák és macskák egészségére gyakorolt hatásával, mind hivatásszerűen, mind a magánéletben. Mindig is különös gondot fordítottunk rá, hogy mélyen belelássunk kutyáink és macskáink természetébe, és megértsük az összefüggéseket a megfelelő táplálkozásuk, az egészségük és aktuális életkörülményeik között. 

A hagyományos orvosi gyakorlatból kiindulva már korán észrevettük, milyen nagy gondot tud okozni, ha a megfelelő etetés már csak akkor válik kérdéssé, amikor az állat egy betegség első jeleit mutatja. Ekkor a szervezet kompenzációs mechanizmusai már túlterheltek, és nagy erőfeszítést igényel az egészséges egyensúlyt helyreállítani és a túlterhelést kiküszöbölni.

Számunkra a tartós egészség alapja a természetes és a faj igényeinek megfelelő táplálkozás, amelyre aztán tovább lehet építeni. 

Megközelítésünk mindig holisztikus, ami azt jelenti, hogy az állat teljes történetét figyelembe vesszük, és nem csak az akut tüneteket. Sok időt szánunk az egyéni konzultációra, hogy mindig megtaláljuk a megfelelő eledelt kedvence számára. Egy alapos konzultáció különösen fontos lehet az eleve beteg állatoknál. Önnel együtt határozzuk meg a megfelelő etetést kedvence számára, hiszen minden állat egy egyéniség - ezért az étrendjét is egyedileg kell az igényeihez és szükségleteihez igazítani. Mindig összhangban a természettel és az ősrégi gyógyító tudás szerint eljárva csak úgy tudjuk elérni a mindenre kiterjedő egészséget, ha az állatot neki megfelelően etetjük, tiszteletben tartjuk alapvető szükségleteit és a biológiailag megfelelő étrendet szívügyünknek tekintjük.

Így készül a holisztikus etetési koncepcióink, egészen a természet mintájára.

Mert gazdag tápanyagokkal szeretnénk ellátni a kutyákat és macskákat: természetesen, kiváló minőségben és elég rugalmasan ahhoz, hogy minden állat az egyéni igényeinek leginkább megfelelő eledelt kapja. Az alternatív húsforrásokkal a fehérjében gazdag etetés terén is új utakat járunk be - fenntarthatóbb módon, mint valaha.

Állataink évezredek óta velünk tartanak: mára pedig egy olyan csapat lettünk velük, amely feltétel nélkül áll ki egymás mellett. Éppen ezért őszinte szenvedélyünk, hogy kutyájának és macskájának hosszú, egészséges és energikus életet biztosítsunk, és szívesen adunk tanácsot és tippeket, ha kérdései merülnének fel.

Minden jót kívánunk Önnek és kedvencének,

A Naturavetal® szakértő csapata