Naturavetal Logo

Egy kutyaeledel akkor egészséges, ha a természetes összetevőket a lehető legnagyobb mértékben megőrizzük a gondos és kíméletes feldolgozás által. A húsnak és az összes növényi összetevőnek kiváló minőségűnek és tisztán természetesnek kell lennie. 

A Canis Plus® kutyaeledeleink minden kutyát gazdagon ellátnak tápanyagokkal: természetes, kiváló minőségben és olyan rugalmas koncepció keretében, hogy minden kutya az egyéni igényeinek leginkább megfelelő étrendet kaphassa. Ön döntheti el kutyája igényei alapján, hogy melyik típusú eledelt részesítik előnyben. A különböző típusú eledelek kombinációja is lehetséges. 

A megfelelő kölyökeledelekről 

Akár szárazeledel, akár nedves eledel, akár BARF - minden eledeltípusunk lehetőséget kínál arra, hogy kölyökkutyáját fajának megfelelően és természetesen etesse: Ön döntheti el, hogy melyik etetési koncepció illik Önhöz, kutyájához és mindennapjaikhoz a leginkább. Ismerje meg szakértő csapatunk etetési tippjeit kölyökkutyák és fiatal kutyák számára!

Szárazeledelünk különlegességei

Az egészséges szárazeledel hidegen sajtolt, és nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, például mesterséges vitaminokat, színezékeket, aromákat vagy tartósítószereket. A kíméletes hidegsajtolási eljárásnak köszönhetően az eledel nem dagad meg a gyomorban, és könnyen emészthető. A gazdag összetevők egészséges eledelt biztosítanak minden méretű és fajtájú kutyának, normál vagy nagyobb pellet formában. 

Nedves eledeleinkről

Nedveseledel-választékunk számos előnnyel rendelkezik: a különböző hús- vagy halfajtákat tartalmazó, kényelmes komplett menük gyors, változatos etetést és széles körű kombinációs lehetőségeket kínálnak. A tiszta húsból álló variációk teljesen egyéni etetési tervet tesznek lehetővé. Az érzékeny kutyáknak is előnyös a nedves eledel, mivel általában könnyebben emészthető és gabonamentes. Az allergiások viszont az egyszerűbb recepteknek örülhetnek, amelyek magas szintű tolerálhatóságot biztosítanak.

Természetes étrendkiegészítés

A természet a változatosságra és a tiszta minőségű összetevőkre épít. Ezért támogatjuk mindig a változatos étrendet, amely a természetes kiegészítőkre is támaszkodik, és kerüli a mesterséges adalékanyagokat. Az emésztést segítő tápanyagokkal történő teljes körű bélápolástól az egészséges szőrzetápoláson át a parazita-megelőzésig - a következő oldalakon mindent megtudhat, amit a kíméletes, természetes táplálékkiegészítőkről és a BARF étrendkiegészítőkről tudni kell. 

Naturavetal® Termékminta

Szívesen küldünk Önnek termékminta és segítünk kiválasztani a megfelelő fajtát.
 

A Naturavetal®-hírlevél

Hírlevelünkben a természetes, egészséges kutyaeledelekkel és a faj igényeinek megfelelő macskaeledelekkel kapcsolatos legfrissebb híreinkről tájékoztatjuk.