Naturavetal Logo

Kóstolók a Naturavetal® kutyaeledelekből – keresse termékmintánkat

Üdvözöljük a Naturavetal®-nál – nayon örülünk, hogy ránk talált és ki szeretné kipróbálni az egészséges eledeleinket.

Nem könnyű megtalálni a megfelelő eledelt kutyája számára. Ennek oka, hogy kutyája egyéni története egyéni igényeket is eredményez. Vannak olyan kutyák, amelyek inkább nyugodt természetűek, és vannak olyanok, amelyek egyszerűen leállíthatatlanok. Míg az egyik kutya nem emészti jól a marhahúst, addig egy másik egyszerűen nem szereti a halat. Amint a különböző faktorok felhalmozódnak, a megfelelő kutyaeledel kiválasztása bonyolulttá válhat.

Az eledelnek meg kell felelnie a kutya egyéni igényeinek, és emellett remek ízűnek is kell lennie. Egy telefonos konzultációt követően hidegsajtolt kutyaeledelünk termékmintáját közvetlenül az Ön otthonába szállítjuk. Így kipróbálhatja természetes kutyatápjainkat, majd eldöntheti, hogy melyik eledel lesz kutyája új kedvence.

Naturavetal® szakértői tanácsadás

Szakértőink személyesen segítenek.

Ha kérdése van ezzel a témával kapcsolatban, szívesen segítünk egyénre szabott tanácsokkal. 

Hétfőtől péntekig 8.00 és 16.00 óra
között érhet el minket

Naturavetal®-Info

Hidegen sajtolt szárazeledel macskáknak

Nemcsak hidegen sajtolt kutyaeledeleinket próbálhatja ki, hanem a macskaeledelünket is. Szeretne erről többet megtudni? Akkor olvasson itt tovább.

Miért érdemes kipróbálni a Naturavetal® kutyatápjait?

Hidegen sajtolt szárazeledelünket különleges gyártási eljárás jellemzi. Az egyes, kiváló minőségű alapanyagokat különböző fázisokban gondosan előkészítjük, majd a gyártási folyamat végén, körülbelül 39°C-on pelletekbe préseljük. Az alacsony hőmérséklet a gyártás során biztosítja, hogy a természetes összetevők értékes összetevői a lehető legjobban megmaradjanak - szintetikus vitaminokat nem használunk fel.
Próbálja ki a Naturavetal® kutyatápot: nem duzzad meg a kutya gyomrában - ez sokkal gyomorkímélőbb, és megvan az az előnye is, hogy BARF vagy nedves eledeleinkkel együtt is etetheti.

Tesztelje a Canis Plus® kutyatápokat: az előnyök összefoglalva

Természetes eledelt készítünk kutyája számára, amely mentes a mesterséges tartósítószerektől és a szintetikus vitaminoktól. Az eledelt számos különböző ízesítésben készítjük fiatal, felnőtt és idősebb kutyák számára.
Eledeleink különböző pelletméretekben is kaphatóak, hogy megfeleljenek kutyája méretének és preferenciáinak.

Próbálja ki a Naturavetal Canis Plus® szárazeledel különböző fajtáit:

 • kíméletesen hidegen sajtolt - nem duzzad meg a gyomorban
 • csak egyféle húsforrást tartalmaznak
 • több mint 60 % friss hústartalommal a szárítás előtt
 • környezetbarát rovarfehérjével is kapható
 • kiváló minőségű zsírokkal és enzimekben gazdag csírákkal
 • DogProMin algákkal és gyógynövényekkel
 • gluténmentes, jól emészthető receptek
 • természetes vitaminokkal és ásványi anyagokkal
 • búza-, szója- és tejtermékektől mentes
 • mentes az olyan melléktermékektől, mint a tollliszt vagy a karmok
 • szintetikus vitaminok nélkül készült
 • hozzáadott színezékek, ízesítők és tartósítószerek nélkül 
 • eledelünk kellemes szagot, fényes szőrzetet, magas vitalitást és hosszan tartó életerőt biztosít kutyájának.


Etetésünk kellemes szagot, fényes szőrzetet, magas vitalitást és hosszan tartó életerőt biztosít kutyájának. 

Canis Plus® Szárazeledelek

Hidegen sajtolt szárazeledel fajtáinkat kombinálhatjuk nedves eledeleinkkel, mint például teljes értékű menüinkkel, tiszta hústálainkkal vagy húsroládainkkal, valamint BARF eledellel.

 • megfelelő hústartalom
 • optimálisan emészthető
 • természetes vitaminok
 • legjobb összetevők
 • mesterséges adalékanyagok nélkül

Termékminta – a kutyaeledel kipróbálására

Termékmintáink kb. 100 g szárazeledelt tartalmaznak, kézzel vart papírzacskókba töltve.  Szakértő csapatunk segít Önnek meghatározni, hogy melyik fajta eledel a megfelelő az Ön kutyájának. Egy részletes konzultáció után közösen döntjük el, hogy melyiket ajánljuk az Ön kutyájának amit aztán díjmentesen elküldünk Önnek kipróbálásra.
7 különböző fajta hidegen sajtolt kutyatáp áll rendelkezésre felnőtt kutyák számára tesztelésre:

Canis Plus® Szárnyas - klasszikus baromfival, felnőtt kutyák számára
Canis Plus® Bárány - klasszikus bárányhússal, felnőtt kutyák számára
Canis Plus® Lazac - kölessel, táplálékérzékeny felnőtt kutyák számára
Canis Plus® Marha - kölessel, felnőtt, táplálékérzékeny, nagy energiaigényű kutyáknak, a nagyobb teljesítmény és kondíció érdekében.
Canis Plus® Nyúl - hajdinával és nyúllal, gabonaallergiás, érzékeny kutyák számára
Canis Plus® Sport - klasszikus, különösen magas hús- és zsírtartalommal, a nagyobb teljesítményért és kondícióért.

A Canis Plus® InsectVetal® rovarfehérjés termékünket kiegészítő eledelként is etetheti, ha kutyája allergiás vagy nagyon érzékeny az eledelekre, vagy ha el akarja kerülni a hagyományos húsforrásokat, és így csökkenteni szeretné a húsfogyasztást. Kérjük, kattintson ide, ha többet szeretne megtudni Canis Plus® InsectVetal® termékünkről, vagy vegye fel a kapcsolatot szakértő csapatunkkal.

Kétféle szárazeledelt kínálunk kölyökkutyák és fiatal kutyák számára:
Canis Plus® Kölyök & Fiatal kutyáknak Szárnyas -  klasszikus baromfival, kölyökkutyáknak és fiatal kutyáknak.
Canis Plus® Kölyök & Fiatal kutyáknak Lazac - kölessel, táplálékérzékeny kölyökkutyák és fiatal kutyák számára.
 

Milyen pelletméretben érdemes kipróbálni a Canis Plus® kutyatápot?

Sok kutya a normál pelletméretet kedveli. A pelletek nem olyan kemények, így a kutya motiválható a rágásra, és ez biztosítja a táplálékkal való hosszabb időtöltést is. Mini fajták és kistestű kutyák, valamint idősebb kutyák számára, akiknek problémáik vannak a fogaikkal, kisebb pelletméretünket ajánljuk.

Melyik kutyatápot próbálja ki? Szakértő csapatunk segít!

Megfelelő etetési koncepciónk a természet holisztikus szemléletén alapul. Az állatok szeretete és az a vágy vezérel bennünket, hogy a kutyákat egészséges, boldog és hosszú élethez segítsük, és természetes gondozási és táplálási koncepciónkkal támogassuk őket. Kínálatunkban kiváló minőségű Naturavetal® kutyatápokat talál szintetikus adalékanyagok nélkül. Kizárólag természetes alapanyagokat használunk, és kíméletes gyártási folyamatot alkalmazunk a legjobb felszívódás érdekében.
Nagyon örülünk, hogy szeretné kipróbálni Canis Plus® termékcsaládunkat.

Egy telefonos konzultáció során közösen megtaláljuk a kutyájának megfelelő eledeltípust, majd elküldjük Önnek a Naturavetal® kutyatáp termékmintáját.

Próbacsomagok – tesztelje macskaeledelünket

A hidegen sajtolt Felins Plus® Szárnyas & Hal termékminta kb. 100g száraz macskaeledelt tartalmaz. Ezt is kézzel készített papírzacskókban kínáljuk.

Naturavetal®-Tipp

Felins Plus® Szárnyas & Hal szárazeledel macskéknak - hidegen sajtolt, természetes szárazeledel magas hústartalommal, zsenge baromfihúsból és könnyen emészthető halból, fiatal és felnőtt macskák számára.

Jelentkezzen most telefonos konzultációra és próbálja ki a Naturavetal® kutyaeledelt, vagy kérjen mintát Felins Plus® Szárnyas & Hal macskaeledelünkből.

Ha kérdése merülne fel, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal telefonon, átfogó tanácsokkal állunk rendelkezésére. Hétfőtől péntekig 8.00-tól 16.00-ig a 06 70 883 43 43-as telefonszámon vagy e-mailben a info@naturavetal.hu címen érhet el minket.