AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Nasser Hund mit langem Fell steht im Wasser

Az állateledel tárolására és az állatok etetésére vonatkozó általános javaslataink

Az állateledel tárolása

Az eledelt ne tartsa tárolódobozban, hanem felnyitás után egyszerűen hagyja azt az eredeti papírzsákban. Ezt beteheti a dobozba, de a dobozt ne zárja le légmentesen. Csak hajtogassa össze a zsák tetejét. A tárolódobozt hetente egy-két alkalommal öblítse ki. Ügyeljen arra, hogy ne nyúljon puszta kézzel az eledeles zacskóba, nehogy gombákkal fertőzze meg azt. A Canis Plus teljesértékű állateledel atkamentességét rendszeresen vizsgáljuk és megbízhatóan igazoljuk. Mivel a Naturavetal kizárólag kiváló minőségű élelmiszereket használ fel, és a hús nem tartalmaz vágóhídi hulladékot (például tollat), a Naturavetal állateledel termékei atkamentesek.

Az eledelre való átállás

A legjobb megoldás az átmenet nélküli átállás a hidegen sajtolt Canis Plus teljesértékű állateledelre, mert az extrudált és a hidegen sajtolt eledel keverése azok eltérő állaga miatt kedvezőtlen folyamatokat indít el a kutya gyomrában. Tanácsos az étkezések Canis Plus teljesértékű állateledelre történő azonnali cseréje. Már meglévő betegségek és tünetek esetén megbeszélheti az átállást tanácsadóinkkal telefonon vagy e-mailben.

Tanácsok a helyes etetéshez

A túl forró, vagy túl hideg eledel hasmenést, vagy hányást okozhat.
Ne zavarja a kutyát evés közben.
Ha több kutyája van, azokat külön, egymástól szétválasztva etesse.
Az etetés után is fontos a kutya nyugalma, különben akár gyomorcsavarodást  is kaphat.
Egészségesebb a napi kétszeri, mint napi egyszeri bőséges etetés.
Ha a kutya nem eszik, 15 perc elteltével vegye el előle az ételt.
Csak a következő étkezés idején kínálja fel neki újból az eledelt.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.