AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu

A Canis Plus komplett menük: a minőség a legjobb recept

Az új, gondosan válogatott, természetes anyagokból és értékes nyersanyagokból álló Canis Plus komplett menükkel optimálisan, természetes módon fedezi kutyája táplálékigényét, beleértve a életfontosságú vitaminokat, fehérjéket, nyomelemeket és ásványi anyagokat. Ezekkel kapcsolatban a Naturavetal meggyőződésből lemond a mesterségesen előállított vitaminokról, illetve az ízjavító, mesterséges adalékanyagokról. A Canis Plus komplett menükkel történő teljes értékű táplálással a gazdinak rém egyszerű a dolga: négyféle termék áll rendelkezésére, és ezek felváltva adhatók a hidegen sajtolt, húsban gazdag Naturavetal szárazeledellel. A kutya igényeit kielégítő egészséges választék nagyszerű ízekkel örvendezteti meg a négylábút, és garantálja elégedettségét.

Természetesen egészséges kutyaeledel: teljesértékű komplett menük

A vonzódás íze kutyája számára: a Canis Plus komplett menük teljességében jó közérzetet, és egy a természet által ihletett táplálkozást biztosítanak. Minden nap növelik a vitalitás szintjét és a természet legjavát kínálják: friss hús és friss hal, válogatott gyógynövényeket, és gyümölcsöket, mindezt értékes olajjal és kalciummal kiegészítve a helyes egyensúly érdekében. A Canis Plus komplett menük minőségi nyersanyagokból, kíméletes eljárással válnak elsőosztályú táplálékká. Kutyaeledel, igazi élelmiszer-minőségben – a fajnak megfelelő életminőségért. Négy változatos ízből választhat, melyek allergiától szenvedőknek is ajánlunk: 2 íz teljesen gabonamentes, 2 pedig gabonahelyettesítővel, kölessel és hajdinával készül. Nem csak gazdagabbá teszi az étrendet, de megújult életerőhöz is segít. A premium eledel nem csak nagyon ízletes, emelett megfelelő mennyiségű esszenciális zsírsavval segíti az immunrendszert és ballasztanyagokkal a kiegyensúlyozott bélműködést.

Még több

Még több: a Canis Plus komplett menü rugalmas megoldás nyaraláshoz is, és a nyerskoszt (BARF) hívei száméra is kitűnő tipp. Természetesen jó az ízük, és tiszta élvezetet nyújtanak a négylábúnak, akik díjazzák a változatosságot, és e négy íz közül választhatnak:
Canis Plus bárány komplett menü tökkel és almával
Canis plus pulyka komplett menü tengeri lazaccal és pasztinákkal
Canis Plus vadas komplett menü hajdinával és erdei gyümölcsökkel
Canis Plus csirke komplett menü kölessel és sárgarépával
Ezek az ízvariációk az értékes hús és hal mellett friss gyümölcsöt és zöldséget is tartalmaznak, mitn például a pasztinák, sárgarépa, zeller, cukini, tök, vizitorma, csalán, petrezselyem, oroszlánfog, csipkebogyó, alma, erdei gyümölcsök, körte, spirulina-alga, thymian valamint köles, hajdina, kendermag-olaj, tojáshéjpor, algamész.

Minőség. Garantált.

Minden Canis Plus komplett menü garantáltan mentes:
állat- és csontliszttől
növényi melléktermékektől
Hulladék és töltőanyagoktól
szintetikus antioxidánsoktól
színező-, tartósító-, ízfokozószerektől és aromáktól
A Canis Plus komplett menü a felbontástól számíott 4 napon keresztül adható, hűtőben tárolva.
Zárt állapotban, hűvös helyen tárolva a gyártástól számított 10 hónapon keresztül fogyasztható

Etetési javaslat

A kutya súlya (kg) szerinti napi etetési mennyiség:
Fiatal, növésben lévő kutyák: a testsúly kb. 5-8%-a
Aktív, felnőtt kutyák: a testsúly kb. 3%-5-a
Nyugodt és idősebb kutyák: a testsúly kb. 2,5-3%-a
Ezek irányadó mennyiségek, melyeket a kutya korához és temperamentumához lehet igazítani.

A kutya életkörülményeit, mint a napi séta mennyiségét, és fajtáját, valamint az aktuális évszakot is figyelembe kell venni.
A farkas a kutyában
Canis Plus komplett menük
Canis Plus hústálak
Canis Plus húsrolád

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.