AZ ÖN FIÓKJA
Kereső naturavetal.hu
Hund liegt auf einem Baumstamm

A Canis Plus húsrolád: tiszta csirke, bárány, vad, ló, kecske

A virslifalók megőrülnek majd érte és hajtóvadászatot rendeznek az ellenállhatatlan zsákmányért: fél kiló 100% hús! Ez ízlik a kutyának! Ennek a húsos eledelnek az 500 grammjával együtt sok íz és egészséges, természetes táplálék kerül a tányérba, és kevesebb hulladék a szemetesbe. Öt fajta ízletes húsroládban kínáljuk olyan vágóállatok jó minőségű húsát, melyeket élelmiszer előállítására neveltek. Kíméletesen főzve, a célnak megfelelő csomagolásban, és ráadásul hűtés nélkül, hosszú ideig tárolható. Éppen olyan jó, mintha saját maga főzné – csak éppen sokkal praktikusabb. Hagyományosan elkészítve, 100% értékes izmos húsból és belsőségből áll. Canis Plus Rollos de carne se conservan 8 meses después de la fabricación. A Naturavetal termékek garanciájával, mint mindig, adalékanyagok, ízfokozók, és tartósítószerek nélkül készül, mentes mindenféle vágóhídi hulladéktól és növényi mellékterméktől. Az alacsony hőmérsékleten, főzéssel történő kíméletes tartósítási eljárásnak, és az extra rövid főzési időnek köszönhetően az értékes összetevők nem károsodnak. Ez olyan változatos étrend, amilyennek csak lennie kell! Pompás, mint vasárnapi menü, vagy mint szaftos, étvágygerjesztő nyalánkság.

A Canis Plus húsrolád felbontás nélkül a gyártástól számított 8 hónapig tárolható. 

Etetési javaslat

A külön-adag hús étkezések között jutalomfalatként, vagy a Canis Plus száraz eledellel kombinálva is kiválóan táplál.
A napi etetési mennyiség mint egyedüli táplálék a kutya súlyának (kg) kb. 3%-a (kölyköknek 5%). Minden 100g hús kb. 30g körettel, mint például friss zöldséggel vagy a BARF pelyhünkkel kiegészítendő, valamint adjon hozzá egy kalcium forrást.
Szárazeledellel kombinálva a táp napi adagjának felét a kutya súlyának 1,5% (kölyköknek 2,5%) megfelelő hússal és zöldség körettel egészítse ki.
Ezek irányadó értékek, melyeket egyénileg a kutya temperamentumához kell igazítani.

Naturavetal Newsletter
Naturavetal Logo

Hírlevelünk értékes tippekkel, információkkal és újdonságokkal

Regisztráljon most gyorsan és egyszerűen hírlevelünkre! Ebben tájékoztatjuk Önt a tisztán természetes, egészséges kutyaeledeleinkről és a megfelelő összetételű macskaeledeleinkről szóló újdonságainkról – és értékes tippeket adunk az etetéshez és tartáshoz is, mely hosszú és egészséges életet biztosít kutyájának és macskájának.