Canis Plus Bárány – a napi élelem nem csak birkatürelműeknek


A Canis Plus Bárány friss bárányhúsból és natúr rizsből, hidegsajtolással készül, és ezzel természetes nyersanyagokból álló, különösen könnyen emészthető teljesértékű kutyatáplálék, mely a kutyáknak bármely életkorban adható. A kiváló minőségű állati fehérjék segítik az izomszövetek működőképességének fenntartását is – kutyája fitt és vidám életet élhet. Hipoallergén összetételénél fogva a Canis Plus Bárány meggyőző lehetőség allergiás reakciókban szenvedő kutyák részére, mert a bárányhús azon kevés húsok egyike, melyet az allergiás kutyák többsége jól tud emészteni.Megnézem az áruházban

Bárányhúsunk legeltetett bárányoktól származik, melyek nagy legelőkön szabadon mozognak, és zsenge füvet, valamint gyógynövényeket esznek – a tápanyagokban különösen gazdag hús előállítása érdekében. A kutya így természetes módon megkapja az összes létfontosságú, természetben is rendelkezésre álló vitamint, ásványi anyagokat és nyomelemeket, melyek a jó közérzetéhez és egészséges külsejéhez hozzájárulnak. Az eledel omega-3, -6 és 9 zsírsavtartalmának jótékony hatása megmutatkozik a kutya bőrén és bundáján is. A Canis Plus Bárány még érzékeny, és idősebb kutyák számára is könnyű eledel, de a munkára fogott, vagy a család kedvenceként élő kutyáknak is kitűnő választás.

Etetési javaslat

* A megadott átlagértékek a gyakorlatból származnak. A kutya egyéniségének és fejlődési fázisának megfelelő, optimális etetési mennyiség a kortól, temperamentumtól és energiaszükséglettől is függ.
* A kutya súlya kg-banNapi etetési mennyiség
5 kg80 g
10 kg125 g
15 kg165 g
20 kg215 g
25 kg250 g
30 kg280 g
35 kg340 g
40 kg370 g
45 kg410 g
50 kg450 g
60 kg510 g
70 kg600 g